2023 március 21 kedd
KezdőlapEmberekFeleségül ment egy "halott" babához. Nem bírta tovább titkolni az érzéseit.

Feleségül ment egy „halott” babához. Nem bírta tovább titkolni az érzéseit.

-

A történetünk Felicity Kadlecról szól, aki 20 évesen feleségül ment 37 éves partneréhez. De hidd el, ebben a történetben nem a korkülönbség a bizarr. Az internet teljesen felháborodott, amikor nyilvánossá váltak ezek a fotók. Szó mi szó, a csattanó az, hogy Kelly Rossi, a férj, valójában egy baba.

maxresdefault

Igazán romantikus sztori, kisgyerek szerelemként kezdődött. 13 évesen „ismerkedett” meg a tökéletessel. A kislány nagyon vonzódott a tragédiákhoz, borzalmakhoz és a zombikhoz. Édesapja gondolta, megvalósítja lánya álmát, megvásárolta neki a babát, amire annyira vágyott.

Mindenki azt gondolta, hogy a kislány majd kinövi ezt a butaságot. Ám a szörnyűségek iránti vonzalma, cseppet sem csökkent, sőt. A lány is érezte, hogy valami gond van vele. Sokáig nem merte elmondani az embereknek, hogy őrült rajongása a játékbaba iránt, már szerelemmé vált.

zombie woman 3

Óriási törés volt Kadlecnek, mikor édesapja elhunyt. Úgy érezte, már csak Kelly Rossi, a baba maradt számára. Így hamarosan nagy bejelentést tett.

Egy interjúban Kadlec így nyilatkozott: „Többé nem bírom magamban tartani az érzéseimet. Hihetetlen vonzalmat érzek a baba felé, ő a szerelmem. Tudom, hogy sokan nem fogadják el, de én így vagyok boldog.”

A lány annyira komolyra fordította a kapcsolatát a zombi babával, hogy össze is házasodtak. Biztos volt benne, hogy élete hátralévő részét vele szeretné eltölteni. Az esküvő a Rhode Island -i Tivertonban volt megtartva.

SEI 52224692
NINTCHDBPICT0004684472901 e1550070092197

A különleges szertartás fotóival, csak most büszkélkedett a hölgy. A szertartáson részt vettek a barátai, és néhány igazán rémisztő játékbaba. Jegygyűrűt cseréltek, és örök hűséget fogadtak egymásnak. Igen, szerintünk is elég bizarrul hangzik…
Még közös tetoválás is készült, a karjukra egymás nevét varratták fel.

Kadlec életét roppant nehezen tudják elfogadni a hozzátartozói. Nem engedik, hogy kivigye az utcára a babát. Az esetek többségében ezt a lány elfogadja, és nem mutatkoznak együtt. Sajnálják, hogy sosem lehet kisbaba a családban.

Az esküvői felvételeket itt te is megnézheted:

Ezek is érdekelhetnek