2022 december 8 csütörtök
KezdőlapEgészségFelháborodtak az emberek azon a nőn, aki az IKEA folyosóján kezdte el...

Felháborodtak az emberek azon a nőn, aki az IKEA folyosóján kezdte el szoptatni a gyermekét

-

Egy nő a négyéves kislányát szoptatja, melyről fotókat készít és az Instagramon büszkélkedik vele. Ez rengeteg embernél verte ki a biztosítékot. Egyesek természetellenesnek sőt, károsnak tartják.

Jenny Tamas instagram fiókján rengeteg olyan kép van, mely a szüléssel, gyermekneveléssel kapcsolatos. Meglehetősen kendőzetlenül mutatja be az ezzel járó dolgokat. Nem szégyelli a hegeket, striákat, megnyúlt bőrt. A fotóin rendszerint smink nélkül jelenik meg, sötét karikákkal a szeme alatt. Esetleg szőrös lábbal…

A nő keményen harcol a sztereotípiák ellen és megmutatja, hogy a nyilvános szoptatás természetes és csak a piszkos fantáziájúak látnak mögé bármi illetlent.

Egyes internet-felhasználók elismerik a bátorságát, amiért meg meri mutatni az anyaság valódi oldalát. Ez magabiztosabbá tesz mindenkit.

Egyik bejegyzésében azt is megmutatta, hogy a gyermekét épp vezetés közben táplálja. Sokan azt is kifogásolják, hogy 4 évesen már nem biztos, hogy szoptatni kellene azt a gyereket. Erről írt is egy megjegyzést az oldalán.

“Szerintem normális. Igen… négyéves! Igen…normális ételt eszik. A kényelme számomra a legfontosabb. Minden rendben van vele és velem is.”

Többen is neki támadtak emiatt a kijelentése miatt, de természetesen voltak, akik a védelmére keltek.

“Az én lányom is négy lesz egy hónap múlva. Még mindig az anyatej megszállottja.”

“Még mindig szoptatom a 3,5 éves kisbabámat. Szépen lassan szoktatom már le róla. De ez egy olyan intim pillanat anya és gyermeke között, melytől én sem szívesen válnék meg…”

Jenni az IKEA-ban vásárolt, amikor gyermeke váratlanul éhes lett.

“Lilly anyatejet akart a bolt kellős közepén. Nyilván nem akartam mindenki előtt megszoptatni ezért kerestem egy eldugott helyet. Mintha szégyellenem kellene.”

Elkezdte etetni a gyermekét, melyre többen is felfigyeltek.

“Jött egy öt-hat fős család. Néztek és suttogtak. Később nevetni kezdtek. Elborzadtam…”

Sokan kérdezték a posztja alatt, hogy miért nem használja az etetőszobát, hiszen az IKEA üzletekben van ilyen. Az sem teljesen egyértelmű, hogy ha ennyire “megrémült”, akkor mégis miért készültek képek róla, amit mutogat az oldalán?

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek