2022 december 2 péntek
KezdőlapTörténetekFelmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját - Te is így cselekedtél...

Felmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját – Te is így cselekedtél volna?

-

Egy washingtoni nő feladta állását és felmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját. Sokan összefogtak azért, hogy Katie haza kerülhessen. A keresés két hónapig tartott, de szerencsére happy end lett a vége.

Carole King postai kézbesítőként dolgozott és a férjével éppen nyaralásukat töltötték Montanában, amikor Katie névre hallgató border collie kutyájuk eltűnt.

A kutya egy nemzeti park mellett veszett el. Katie nagyon ijedős kutya volt, ezért gazdája pontosan tudta, hogy nem lesz egyszerű dolog megtalálni őt.

Carol minden idejét annak szentelte, hogy megtalálja kedvencét. Férjével mérföldeket tettek meg gyalog és autóval egyaránt, hogy rátaláljanak a kutyára. Emellett rengeteget telefonáltak, posztoltak közösségi oldalukon, valamint több száz plakátot ragasztottak ki, de mindhiába, Katie nem került elő.

Végül aztán 57 nappal az eltűnése után Katie-re egy fa tövében akadt rá néhány jó szándékú idegen. Carole azonnal odasietett és szorosan magához ölelte kedvencét.

A kutyát ezután állatorvoshoz vitték, aki csak annyit kérdezett: “Ő lenne a híres Katie?” Az állat hat kilót fogyott és nagyon dehidratált volt, de minden esélye megvolt arra, hogy újra teljesen egészséges legyen.

Katie így örült, amikor végre újra hazaért.

Katie gazdája elmondta, hogy soha nem adta volna fel a reményt, hogy megtalálhatja kedvencét, valamint nagyon hálás a segítőkész embereknek azért, hogy újra együtt lehet imádott kutyájával.

Ezek is érdekelhetnek