2022 augusztus 7 vasárnap
KezdőlapTörténetekFelrobbantotta az internetet a higgadt taxi sofőr viselkedése - autója hátsó ülésén...

Felrobbantotta az internetet a higgadt taxi sofőr viselkedése – autója hátsó ülésén szült meg egy nő

-

Luis J. Leonardo taxi sofőr Brooklynban vette fel a nőt és annak párját, akik a kórházba igyekeztek, mert a fiatal nőnél megindult a szülés. A kórházba vezető úton a kismama jelezte, hogy a baba már kifelé tart, ezért nem volt kérdéses, hogy az autóban fog megszületni. A baba édesapja rémülten figyelte az eseményeket, míg a taxis higgadt maradt és tanácsokkal látta el az anyukát.

A járműben elhelyezett kamera rögzítette a szülést, melyet az interneten már több ezren néztek meg. A sofőr gyakorlatilag úgy vezette le a szülést, hogy közben nem állt meg a járművel, a visszapillantó tükörből követte az eseményeket, és onnan inspirálta a kismamát, hogy mit tegyen. Mire megérkeztek a kórházba, a nő már világra hozta gyermekét.

Mindössze egy kérése volt a hős fiatalembernek, viccesen megjegyezte, hogy ne koszolják össze az autóját. Azonban a szülés nyomott hagyott az ülésen. Megkérte a kisbaba édesapját, hogy tisztíttatást fizesse ki neki. A sokkos állapotban lévő apuka azt válaszolta, le van égve, és hogy nem számított rá, hogy ez fog történni velük.

A kamera felvételét megnézve kiderült, egy perccel azután, hogy az ifjú pár beszállt a taxiba már meg is született kislányuk.

Ezek is érdekelhetnek