2022 július 4 hétfő
KezdőlapTörténetekFelrobbantotta az internetet egy barátságos golden retriever, aki minden utcán sétáló embert...

Felrobbantotta az internetet egy barátságos golden retriever, aki minden utcán sétáló embert megölelget

-

Cesar Fernandez-Chavez egy nagyon barátságos kutyus, egy golden retriever gazdája. Amint ő és “legjobb barátja” kiteszik a lábukat az utcára, a kutya megállítja a közlekedő embereket és kedves ölelésekkel lepi meg őket. Egyetlen sétájuk sem unalmas a szeretettel teli ebbel.

Cesar állítása szerint soha nem tanította ezt kedvencének, a kutya magától ilyen. Loubie hóbortja akkor kezdődött, amikor gazdájának véget ért egy hosszú párkapcsolata. A kutya látta, hogy Cesar nagyon szomorú, ezért odament hozzá és egy hatalmas öleléssel próbálta őt felvidítani.

“Egyszer csak odanyújtotta nekem a két mancsát, hogy fogjam meg neki. Ezután egyszerűen csak átölelt” – mesélte a gazdi.

Loubie minden séta alkalmával boldogan ölelgeti a New York-i embereket, de Cesar azt tervezi, hogy más országba is ellátogat majd kedvencével.

A golden retriever típusú kutyák nagyon kedves, aranyos és szeretetteljes állatok, de Loubie különösen éhes a szeretetre, valamint tovább is adja azt mindenkinek, felvidítva ezzel az emberek napját.

Ezek is érdekelhetnek