2022 május 29 vasárnap
KezdőlapEmberekFéltékenységből vágta le férje a kezét - most robotkarral éli életét az...

Féltékenységből vágta le férje a kezét – most robotkarral éli életét az orosz anyuka

-

Azt gondolnánk, hogy a mai világban már nincs olyan dolog, ami meglephetne bennünket, de ez sajnos nem igaz. Nem elég, hogy a koronavírus járvány rányomja a bélyegét a mindennapokra, és rengeteg hírességet veszítünk el hónapról hónapra, de még olyan tragikus esetek is napvilágot látnak, amit mai cikkünkben mesélünk el. Ezzel már biztos, hogy egyes emberek megértek a pusztulásra.

Főszereplőnk Margarita Gracheva két gyermekes orosz édesanya, aki élete legrosszabb napját élte meg 2017 decemberében. Sohasem gondolta volna, hogy gyermekei apja egy nap olyan szinten megbolondul, hogy fizikailag képes lenne őt bántalmazni. Sajnos így történt. A pszichológusként dolgozó férje, Dimitrij Gracsjov nagyon féltékeny volt, olyannyira, hogy meg volt róla győződve Margarita megcsalja őt. Ilyen természetesen sohasem történt, mindig hű volt hozzá. Ennek ellenére Dimitrij úgy döntött, hogy elég tételt vesz.

Azon a decemberi napon fogta magát és feleségét, majd betuszkolta az autójukba és egy erdőbe vitte őt. Akkor még nem sejtette, hogy hamarosan szörnyű dolog történik vele. Mikor kiszálltak a kocsiból a férj lekötözte a kezeit, majd elszorította őket a vállainál és térdre kényszerítette.

Margarita ekkor már sejtette, hogy mi fog vele történni. Nagyon meg volt rémülve és könyörgött neki, hogy ne tegye meg. A könyörgés azonban nem ért semmit, mert a férje fogta és lecsapta a kezeit. Margarita ebben a pillanatban sokkos állapotba került. Dimitrij ekkor fogta és elhúzta a kocsiig, hogy bevihesse őt a kórházba. Szemei nyitva voltak, de férjének fogalma sem volt arról, hogy tisztában van-e a körülötte zajló eseményekkel, avagy sem.

A kórházba érve, az orvosoknak sikerült az egyik kezét visszavarrni, ám a másikat már nem tudták megmenteni. Ezután eljárás indult a férj ellen, aki 14 év letöltendő börtönbüntetést kapott. Sokak szerint ez nagyon kevés azért, amit a feleségével tett. Őt nemcsak testileg csonkította meg, de lelkileg is teljesen összezúzta őt.

A bíróságon részletesen elmesélte, hogy egy nappal korábban tervelte ki az egészet és azt is miként hajtotta végre az igazságtalanságot.

Margarita azt gondolta már soha nem lesz ugyanolyan az élete mint korábban. Teljesen összetörte, hogy egy normális megjelenésű lányból, egy levágott kezű, sérült testű nő lett. Az orvosok bionikus kart adtak neki, hogy viszonylag könnyebb legyen neki az élet.

A következőképp nyilatkozott:

“Már nem érzem magam vonzó nőnek, sőt nem igen tudom elfogadni, ami történt. Borzalmasan érzem magam, mikor látom, hogy ott van egy óriási heg a kezemen, és emiatt néha be is kékül, sőt feldagad. A mozgatásáról nem beszélve, hiszen csak korlátozottan tudok vele dolgokat csinálni. A fekete bionikus karom pedig nem meg minden ruhámhoz, mondjuk egy kék estélyihez egyáltalán nem passzol. Ha rövidebb szoknyát veszek, akkor meg négy hatalmas vágás látható a lábamon, amitől megint rosszul érzem magam. Persze nem tagadom, hogy a szépség nemcsak a külsőségeken alapul, hanem a belső értékeken is.”

Margarita vagy becenevén Rita nem tudott beletörődni abba, hogy így kell élnie, ezért elment egy fotózásra, ahol megpróbálta visszaszerezni nőiességét és vonzerejét. A képek önmagukért beszélnek, s általuk nagyon sok követőre tett szert az Instagramon.

Margarita azóta újra rátalált a szerelemre, sőt már ki is mondták a boldogító igent új partnerével, aki tiszteli és szereti őt úgy ahogy van. Egyáltalán nem zavarja őt sem a robotkéz, sem pedig a hegek a testén. 2020. decemberben már a házassági évfordulójukat ünnepelték.

A gyermekei elképesztően büszkék édesanyjukra, és egyáltalán nem ijesztette meg őket a bionikus kar. Sőt, amióta megvan neki, a gyerekei Transzformersz maminak szólítják őt.

Ezek is érdekelhetnek