2023 március 27 hétfő
KezdőlapEmberekFenékfeltöltés miatt vesztette életét a 30 éves influenszer

Fenékfeltöltés miatt vesztette életét a 30 éves influenszer

-

A szépségideálok évről évre változnak, sőt, tovább megyünk, mindenkinek más tetszik függetlenül attól, hogy egyesek mit tartanak a legszebbnek. A tökéletes test, haj, köröm és még sorolhatnánk rendkívül tág fogalom, mivel nincs két egyforma ember, akinek a tökéletes szó ugyanazt jelentené. A mai világban rengetegen vannak olyanok, akik soha nem lesznek elégedettek magukkal még akkor sem, ha mások szerint valóban jól néznek ki. Ebből kifolyólag a plasztikai sebészeknek rengeteg munkája akad, ugyanis edzéssel és megfelelő étrenddel sem érhetőek el a különleges kívánságok és vágyak.

img 1337
Fenékfeltöltés miatt vesztette életét a 30 éves influenszer

Sok esetben előfordul az is, hogy a páciensek átesnek a ló túloldalára és a végeredménye sokkal rosszabb lesz, mint ahonnan elindultak. Láttunk már jó néhány példát erre, senkinek sem kell bemutatni, mi lesz egy lányból, aki Barbie baba akar lenni vagy pasiból, aki az élő Kenné változott át. Legutóbb egy harminc éves influenszer esett áldozatául a plasztikai műtéteknek. Joselyn Cano rendkívül népszerű volt az Instagramon, ugyanis a mexikói Kim Kardashianként emlegették őt. A fiatal nő már nem először feküdt kés alá, de még mindig nem volt megelégedve fenékméretével.

Joselyn nagy valószínűséggel súlyos testképzavarral küzdött, ami azt jelenti, hogy a plasztikai műtétekből soha nem volna elég. A lány képtelen lett volna leállni velük, mert soha nem békült volna ki magával, a testével. A plasztikai-függőség egyre több embert érint, éppen ezért legyen bármilyen sikeres a beavatkozás, az eredmény csalódottságot okoz a páciensnek. Ez egy ördögi kör, aminek se vége, se eleje és ez eredményezi a természetellenes szépségideál létrejöttét is.

01 13
Fenékfeltöltés miatt vesztette életét a 30 éves influenszer

A brazil fenékfeltöltés Magyarországon körülbelül 880 ezer és egymillió forint között mozog. A beavatkozás a fenék saját zsírszövetekkel történő feltöltését jelenti. A zsírt a derék, a keresztcsont tájékáról vagy a hasról szívják le. A brazil fenékemelés vagy brazil fenékfeltöltés nem egyenlő a fenékimplantátummal, mivel a saját zsírszöveteket használják. A műtétet általában comb-és hasplasztikával kombinálják. A zsírt a zsírszövetbe ültetik be, de ennek kilencven százaléka egy bizonyos idő után felszívódik. Az izomba is be lehet ültetni, ez azonban hatalmas kockázatot jelent, mivel a zsír bejuthat az erekbe, eltömítheti a véráramot, ez pedig embóliát okozhat. A tüdőbe jutva tüdőembóliát, az agyba érve pedig agyvérzést okozhat.

joselyn cano puente crop1607984946474.jpg 242310155 758x467 1
Fenékfeltöltés miatt vesztette életét a 30 éves influenszer

A statisztikák szerint háromezer műtétből legalább egy halállal végződik, amit a gluteális vérerek sérülése okoz. Magyarországon a plasztikai sebészek nem tüntetik fel oldalukon a műtétekkel járó kockázati tényezőket. Fenékoperációkat a ’80-as évek óta végeznek, de sosem voltak olyan népszerűek, mint napjainkban. Az elmúlt öt évben a fenéknagyobbító operációk száma a duplájára nőtt.

model joselyn cano who has been dubbed mexican kim kardashian is no more 001
Fenékfeltöltés miatt vesztette életét a 30 éves influenszer

Joselyn Cano december 7-én hunyt el, plasztikai műtétje közben.

Ezek is érdekelhetnek