Jumanji – A következő szint film előzetes

- Hirdetés -

A első Jumanji filmet 1995-ben mutatták be az Egyesült Államokban, nálunk pedig a következő év márciusában került a mozikba. A film elején két tizenéves elás egy ládát benne egy társasjátékkal. Száz évvel később a tizenkét éves Alan találja meg azt egy építkezésen. A fiú és testvére játszani kezdenek a játékkal, amelynek bábui a film során életre kelnek. A gyerekek álmaikban sem gondolták volna, hogy ez történik, de sok megmérettetés után minden jóra fordul.

A Jumanji – A következő szint című film szintén nehéz feladat elé állítja szereplőit. A történetben egy baráti társaság visszatér Jumanjiba, hogy kiszabadítsák barátjukat, de minden reményük ellenére nem kis fába vágják a fejszéjüket. A játékosok sivatagokon, havas hegyeken és ismeretlen tájakon kell átkelniük, hogy megmenekülhessenek a világ legveszélyesebb játékától.

A filmben Karen Gillan, Jack Black és Ashley Scott mellett olyan sztárok szerepelnek, mint Dwayne „The Rock” Jonhson. A filmet decemberben mutatják be a hazai mozikban.

- Hirdetés -

Miről szól a Jumanji – A következő szint? Kik szerepelnek a Jumanji – A következő szint című filmben? Mikor mutatják be a filmet? Miért mennek a szereplők Jumanjiba? Mit csinál a baráti társaság Jumanjiban?

A fenti videó segítségével betekintést nyerhettek a film részleteibe.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!