2022 december 2 péntek
KezdőlapHírekFotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról

Fotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról

-

Bea Velencéből tért haza Bécsbe, majd három nappal később kezdte rosszul érezni magát. Két hete beteg és várja a vizsgálatok eredményeit, hogy valóban a koronavírus okozta-e nála a betegséget.

A hírt a maga, Miháczi Bea jelentette be. Van egy Bejjauton nevezetű Facebook csoportja, amelyen keresztül beszámol utazásairól, ugyanis a tiszakécskei nő négy év alatt 24 országban járt, ebből csak tavaly kilencet látogatott meg.

“Nagyon köhögtem, lázam volt és egyik nap leájultam a székről. Az orvos azt mondta, jobban leszek, adott antibiotikumot, de nem lettem jobban. Ma felhívtam a hot line-t és elmondtam, hogy lázas vagyok ráz a hideg és volt ájulásom. 5-10 perc múlva jöttek értem a szkafanderes mentősök” – mesélte Bea.

Sokak véleménye szerint a nő saját magának kereste a bajt, de ez még nem a jéghegy csúcsa, ugyanis volt, aki úgy vélekedett, hogy a nagyobb népszerűség elérése érdekében ment kórházba.

“Meghívtak a 29-én kezdődő Járatlan Utakon Fesztiválra előadónak. Kétszáz utazóval és több ezer nézővel találkoznék Budapesten, nem akarok megfertőzni senkit” – nyilatkozta Bea, aki jelenleg egy bécsi kórházban fekszik és a tesztek eredményére vár.

Kórházi szobájáról képeket is küldött az egyik magyar oldalnak.

1.

2.

3.

4.

Bea nemcsak szobájáról, hanem magáról is készített fotókat, amelyeken látszik, hogy jelenleg milyen állapotban van.

1.

2.

3.

Ezek is érdekelhetnek