2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberekFotókon, hogy megmutatta a koporsóban fekvő elhunyt feleségét és kislányát - A...

Fotókon, hogy megmutatta a koporsóban fekvő elhunyt feleségét és kislányát – A tragikus balesetet még mindig nem tudta feldolgozni a család

-

Zach Kincaid egy boldog családapa és remek férj volt. De egy tragikus baleset mindennek véget vetett.
Felesége, Krystil Kincaid 29 éves volt és közös gyermekükkel volt várandós, már a 36. hétben volt.

Egy nap Kalifornia utcáján vezetett a nő, és egy részeg sofőr frontálisan beleütközött. Az egész egy pillanat alatt történt. Krystil és a még meg nem született kislányuk is életüket vesztették a balesetben. Zach teljesen összeomlott.

Eldöntötte, hogy megmutatja elhunyt feleségét és gyermekét. A kisbaba édesanyja mellkasára fektetve lett eltemetve. Reméli, örökre az emberek fejébe ég ez a látvány. Szeretné tudatni mindenkivel, hogy mekkora borzalmon megy keresztül a család. Illetve rá szeretné venni a kaliforniai hatóságokat, hogy szigorítsanak az ittas vezetésre vonatkozó szabályokon. Bízik benne, hogy más ittasan vezető sofőröket elriaszthat ezzel.

Kalifornia államban a teljesen kifejlett magzatot nem tekintik személynek. Így az ittas férfi csak a feleségem haláláért felel, a gyermekemért nem.

Zach egyedül maradt egy 4 és egy 8 éves fiúval, egy 11 éves lányával és 14 éves fogadott lányával.


“Mégis hogyan mondhatnám el a gyerekeimnek, hogy az anyjuk többet nem jön haza? A kisbabának októberben kellett volna megszületnie. Sosem éreztük még magunkat rosszabbul. Ez a részeg sofőr tönkretette az életünket.”

A fotón a kisfiú, anyukája koporsóját öleli.

A részeg sofőr Marcos Forestal volt, aki a Nemzetközi Bokszszövetség világbajnoka. A baleset után élőben számolt be a szurkolóinak. Természetesen ártatlannak vallotta magát.

Miért ül bárki is alkoholos befolyásoltság alatt volán mögé?

Ezek is érdekelhetnek