2022 július 5 kedd
KezdőlapCelebGyászol a Jumanji sztárja - Elhunyt Dwayne Jonhson édesapja

Gyászol a Jumanji sztárja – Elhunyt Dwayne Jonhson édesapja

-

Rocky Johnson 75 éves korában halt meg.

A 47 éves Dwayne Johnson az egyik legkedveltebb színész a világon. Olyan filmekben szerepelt, mint a Jumanji: Vár a dzsungel, Felhőkarcoló, A skorpiókirály vagy a Központi hírszerzés. Korábban A Szikla, vagyis The Rock néven lépett pankrátor édesapja nyomdokaiba, már a nevével is előtte tisztelgett és szinte minden motivációját tőle kapta. Most viszont tragédia érte őt, ugyanis Dwayne Johnson édesapja elhunyt.

Rocky Johnson 75 éves volt, halálának okát pedig nem osztották meg a rajongókkal, de a WWE egyik legnagyobb alakjaként emlékeznek rá, ugyanis ő volt az első színes bőrű férfi, aki pankrátor bajnok lett. Emellett pedig rengeteg emberre volt nagy hatással, legfőképp a fiára, hisz ő mindig is felnézett rá, sokáig pedig az ő útját is követte. Dwayne tavaly lepte meg apját egy házzal, amit sajnos ő csak rövid ideig élvezhetett.

A Soul Man pankrátornévvel szereplő Rocky 2008-ban lett hivatalosan is tagja a WWE örök érvényű legjobbjainak, amikor helyet kapott a Hall of Fame-ben. Dwayne Johnson akkoriban ezt nyilatkozta édesapjáról:

“A kisfiúk természetesen felnéznek az apjukra és bálványozzák őt. Pontosan olyanok akarnak lenni, mint ő, azt csinálni, amit ő csinál és folyton kell a jóváhagyás. Ez tett olyanná engem, amilyen vagyok. Hálás vagyok az eredeti Rock-nak.”

A színész még nem reagált az őt ért tragédiára, de nagy valószínűséggel hamarosan megteszi ezt, hiszen több platformon is rendkívül aktív, valamint mély kapcsolatot ápol rajongóival.

Ezek is érdekelhetnek