2022 július 1 péntek
KezdőlapCelebHajléktalanként egy híd alatt élt. Egyetlen nap leforgása alatt lett belőle világhírű...

Hajléktalanként egy híd alatt élt. Egyetlen nap leforgása alatt lett belőle világhírű modell

-

Vannak olyan mozzanatok az életben, melyek arra engednek következtetni minket, hogy igazán nincsenek is véletlenek. Nevezhetjük ezt sorsnak, Isten akaratának, végzetnek mindegy. A lényeg, hogy vannak olyan pillanatok az életben, amikor úgy érezhetjük mintha valaki vagy valami szándékosan igazgatná a dolgainkat. Erre fantasztikus példa Ali esete.

Ali Olukanmi hajléktalan volt és egy híd alá kuckózott be Nigériában, Ikeja városában. Már jó ideje ott élt. Egy Afolabi nevű fotós a híd környékére szervezett egy fotózást. A fickó, akinek modellt kellett volna állnia elkésett, ezért Afolabi úgy döntött, hogy gyorsan keres valakit a helyére. Ekkor látta meg a híd alatt fekvő Alit. Úgy döntött tesz vele egy próbát.

Ali átöltözött a megfelelő ruhákba és kezdődött is a fotózás. A művész egyből meglátta a fiúban rejlő tehetséget.

A testtartása, a testfelépítése, a bőrtónusa – minden tökéletes volt”

Az elkészült képek is azt bizonyítják, hogy Ali modellkedésre született. A fotók egyébként nagy sikert arattak a hozzáértők körében is.

“Először azt hittük, hogy egy profi modell. Utólag tudtuk meg, hogy nem őt szánták modellnek és, hogy egyébként egy hajléktalan. Annyira természetesnek tűnt a kiállása. Reméljük, hogy új ajtókat nyit meg előtte és megragadja a lehetőséget. Itt áll előtte az esély, hogy jó életet teremtsen magának.”

Az eset egyébként hatalmas visszhangot keltett a helyi divatszakmában. Több modellügynökség is ajánlatot tett Alinak közös munkára. A hajléktalan férfi azóta már számos divatfotózáson esett át és van saját közösségi oldala is.

“Ali vagyok, és nagynak születtem” címkével látta el az első fotóját.

Jól látható, hogy a sors vagy a karma előbb utóbb utolér bennünket. Vajon jót vagy rosszat szán nekünk?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek