2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberek"Egyetlen testvérem, nagyon szeretlek!" - búcsúzott a halálos balesetben elhunyt lány öccse...

“Egyetlen testvérem, nagyon szeretlek!” – búcsúzott a halálos balesetben elhunyt lány öccse a Facebookon

-

Visszavontál egy üzenetet.”Egyetlen testvérem, nagyon szeretlek!” – Búcsúzott a halálos balesetben elhunyt lány öccse a Facebookon

Egy anya számára a legszörnyűbb dolog, ami történhet az életben az, hogy elveszti a gyermekét. Nem elég nekünk, hogy itt a koronavírus a nyakunkban? Naponta százával halnak meg emberek és mi szinte tehetetlenek vagyunk. A vírus csak egy plusz dolog, ami Damoklész kardja ként lebeg a fejünk felett. Ezen kívül még ott vannak a szokásos dolgot.

Számtalan autóbaleset történik nap, mint nap. Mostanság gyakoribbak lettek a vadak által okozott balesetek. Ennek oka egyrészt az, hogy hamar besötétedik. Rosszak a látási viszonyok és mellé még az utak is csúszósabbak.

Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvívő közleménye alapján annyit tudtunk meg, hogy Egerről Ostoros felé haladt egy személyautó, mely tisztázatlan körülmények között átsodródott a szemközti sávba és összeütközött egy másik személygépkocsival.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai három főt szállítottak kórházba. Az egyik sérült egy 25 éves novaji nő, aki a megfelelő ellátás ellenére életét vesztette. A műszaki mentési munkálatok idejére a helyszínt teljes egészében lezárták. A helyszínre az egri hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket.

A balesetben elhunyt lányt Kingának hívták, akinek öccse egy közös fotóval búcsúzott Facebookon. A fotóhoz azt írta, hogy “Egyetlen testvérem, nagyon szeretlek!“.

A Facebookon többen is kommenteltek a kép alá. Sokan megjegyezték, hogy az út rendkívül csúszós volt akkortájt.

„Ma reggel csalóka volt az időjárás! 9 órakor indultam Egerből vidékre, a nap tiszta erejéből sütött, az út viszont több helyen csúszott!”

Hozzátette, hogy rendkívül meredek az útszakasz, ahol a baleset történt.

Legyen elég ez a vírus is, ami a nyakunkban liheg és próbáljunk jobban odafigyelni magunkra és egymásra is. Ne adjunk esélyt arra, hogy bajunk essen.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek