2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségHalott férjétől esett teherbe az elkeseredett nő - 14 hónappal a férje...

Halott férjétől esett teherbe az elkeseredett nő – 14 hónappal a férje halála után, szülte meg a közös gyermeküket. A kisfia segíti át a gyászon.

-

Romantikus drámába illő történet!

A 40 éves Sarah Shellenberger férje Scott, biológia tanár volt, ám 2020 februárjában szívrohamot kapott. Ettől a perctől fogva már csak a gépek tartották életben. Az orvosok egy idő után kijelentették, hogy Scottnál beállt az agyhalál. A felesége felajánlotta a szerveit másoknak, így 3 ember életét mentette meg.

“Fogtam a kezét és zokogtam. Elbúcsúztam tőle és aláírtam a szervadományozási űrlapokat. Megpróbáltam erőt venni magamon és engedélyt adni, hogy lekapcsolják a gépekről.”

A szerelem hatalmas volt köztük és Sarah nem tudta igazán soha elengedni. Ekkor, hirtelen megfordult valami a fejében.

Scott halála előtt már próbálkoztak gyermekvállalással. Az orvosok azonban azt mondták nekik, hogy ez természetes úton nem jöhet létre. Csak mesterséges megtermékenyítés formájában fog tudni gyermeket szülni Sarah.

2019 decemberében már volt egy embriójuk. A temetés után Sarah megtudta, hogy egy második embrió is kész a beültetésre. Igazából eldöntötte, hogy megpróbálja és kihordja a közös gyermeküket.

“Adott egy kis reményt, hogy még lehet egy gyermekem a férjemtől.” – Mesélte Sarah. Scott halála után 6 hónappal, elutazott Barbadosra, hogy beültessék az embriót. Egy hét múlva már terhes is volt.

2021. május 3-án született egy gyönyörű kisfiú. Hayes nevet kapta, melyet még az Scott-tal választottak ki közösen a halála előtt.

“Keserédes érzés egy ilyen. Boldog vagyok, hogy anya lehetek, de szörnyű érzés nélküle megtapasztalni mindezt. A gyerek nagyon hasonlít az apjára. Most is látni rajta az apja vonásait. Kicsit talán kezdenek jobbra fordulni a dolgok. Lett egy életcélom: Tökéletes anyja akarok lenni a közös gyermekünknek!”

Sarah sok mindenen ment keresztül. 30 évesen megtudta, hogy termékenységi gondjai lesznek, majd elveszti élete szerelmét. Számára most a kisfia a gyógyír, amire a szívének szüksége volt.

Tervezi, hogy visszamegy Barbadosra, hogy beültessék a második embriót is. Így Hayes-nek lehetne egy kistestvére. Azonban még nem akar kapkodni. Fáj még a gyász.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek