2022 december 8 csütörtök
KezdőlapTörténetekHalottnak hitte volt párját, de aztán egy étteremben szemet szúrt neki egy...

Halottnak hitte volt párját, de aztán egy étteremben szemet szúrt neki egy pincér – Ő volt az

-

Egy férfi kegyetlen tréfát űzött ismerőseivel. Adósságai miatt menekült el mindenki elől.

Rachel, egy ausztrál lány, aki önzetlenül kölcsönadott ezer ausztrál dollárt (200 ezer forintot) barátjának. A fiú ugyanis eltörte a kezét, nem tudott dolgozni menni, valamint az egészségügyi számláját is ki kellett fizetnie.

Időközben azonban a pár szakított, ekkor Rachel mindössze 300 dollárt kapott vissza a férfitől.

A srácnak azonban nyoma veszett. Később kiderült, hogy nemcsak Rachelnek tartozott, hanem másoknak is. Az összes adóssága körülbelül 2300 ausztrál dollár volt.

A lánnyal egy közös barátjuk közölte a rossz hírt, miszerint a fiú életét vesztette. Rachel nem kérdőjelezte meg a dolgot, hisz senkinek sem jutna eszébe, hogy az ilyen fajta hírek nem igazak. Sőt, a közös ismerős azt mondta neki, hogy volt barátját egy motoros banda gyilkolta meg, mivel nekik is rengeteg pénzzel tartozott.

Évekkel később Rachel és barátnői egy étterembe mentek ebédelni, amikor a lány nem hitt a szemének. Volt párját vélte felfedezni, aki az egyik asztalnál vette fel a rendelést. Egy másik pincértől megkérdezték, hogy a srác itt dolgozik-e, de a válasz meglepte őket. Közölték velük, hogy nem, de a testvére igen.

Rachel számára ekkor tudatosult, hogy volt barátja az, aki az étteremben pincérkedik. Látni szerette volna őt, de nem engedték neki, ehelyett kikísérték az étteremből. Ezután a lány hívta a rendőrséget, de ők sem tudtak segíteni neki, mivel önként adta a kölcsönt volt barátjának.

Az étteremben történtek után volt a fiút kirúgták, de nem ez volt az utolsó alkalom, amikor Rachel találkozott vele. Néhány évvel később egy másik étteremben szintén észrevette exbarátját, de csak meredten bámultak egymásra és egyetlen szót sem váltottak.

Ezek is érdekelhetnek