2022 május 22 vasárnap
KezdőlapTech & TudományHangos nevetésben tört ki két férfi, akik meglátták, hogy a nő meg...

Hangos nevetésben tört ki két férfi, akik meglátták, hogy a nő meg akarja tankolni elektromos autóját.

-

Amikor az emberek már a saját lábukon állnak, hiszen van munkájuk, amivel állandó keresethez juthatnak sokkal szabadabban élnek, mint mikor a szüleiknél laktak és az ő pénzükből éltek nap, mint nap. Ilyenkor az ember elgondolkodik már egy saját kis házon vagy lakáson, saját autón, ami ugyebár kényelmesebb mint bármilyen tömegközlekedési eszköz, mivel nem annyira kötött, mint egy busz, vonat vagy metró. Ám egy autó nagyon drága főleg akkor, ha jó márkát és a legújabb modellt szeretnénk megvásárolni. Ebben az esetben viszont nagyon meg kell tömni azt a malacperselyt, mert egy ilyen autó nem két forintba kerül. Régen persze csak kettő-három márkából lehetett választani, azt is csak benzinmotorral ellátva. Majd évekkel később jöttek forgalomba a dízelmotorral felszerelt személygépjárművek, ma meg már egyre több elektromos autót látunk az utakon.

Mivel a legtöbb ember azt szokta meg, hogy a kocsijával csak besasszézik a benzinkútra és 10.000 forintért megtölti, addig az akkumulátorral ellátott személygépjárműveket teljesen máshogy, teljesen más helyen kell feltölteni. Nos ez az, amit cikkünk főszereplője egyáltalán nem tudott, így nagy firifittyel állt be az egyik kútra, hogy megtankolja Tesla márkájú kocsiját.

A nő az összes létező helyen megpróbálta kinyitni a tanksapkát, ahol végre megtankolhatja kocsiját, ám ez sehogy sem jött neki össze. Még azt a töltőnyílást is kinyitotta, ahol az autó tölthető. Amikor rájött, hogy az üzemanyag töltőpisztoly nem passzol oda ahova először dugni akarta, visszatette a helyére, hogy tovább kutassa azt a nyílást, ahol végre megtankolhatja. Szegény még a csomagtartót is kinyitotta, hátha oda lesz elrejtve, de ez sem hozott számára sikert.

Mindez idő alatt a háta mögött álló két fiatalember már majdnem fuldoklott a nevetéstől, mert nem akarták elhinni, hogy tényleg létezik ilyen ember. Miután kinevették magukat, az egyik fogta magát és kiszállt, hogy segítsen a bajba jutott hölgynek. Amikor a nő megtudta, hogy mi a hiba a tervében, biztos kínosan érezte magát. Ezután a jelenet után mindenki visszaült a saját kocsijába és valószínű a nő keresett egy olyan helyet, ahol végre feltöltheti a kocsiját.

Íme a videó, ami már bejárta az egész internetet:

Nagyon elszomorító, hogy a mai emberek csak a trendet és a divatot követik, egymást majmolják ahol csak lehet, vesznek egy ilyen méregdrága kocsit, csakhogy villoghassanak benne, aztán még az sem tudja, hogyan kell használni. Elég elkeserítő irányba tartunk nem?

Ezek is érdekelhetnek