2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberekHárom csillagjegy, akiknek márciusban valóra válnak az álmai...

Három csillagjegy, akiknek márciusban valóra válnak az álmai…

-

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik a következő három csillagjegy valamelyikében látták meg a napvilágot. Idén márciusban nagy eséllyel rendezheted anyagi gondjaid, de csak akkor, ha figyelsz a körülötted lévő jelekre és jókor jó döntéseket hozol.

Érdemes mérlegelni és egy kicsit előre gondolkodni…

HALAK

Ez eleve egy jó hónap Neked, hiszen záporoznak a születésnapi köszöntések. Emellé még az anyagi helyzeted is stabilizálódik. Nem érezted úgy, hogy lenne lehetőséged előrelépni a cégnél? Hogy megérdemelnél egy fizetésemelést? Eljött a Te időd. Szedd össze a bátorságod és lépj a vezetőd elé a gondolataiddal. Tudják jól, hogy egy empatikus, segítőkész, kedves ember vagy. Értékes vagy a számukra. Ideje kihasználnod…

KOS

Régóta fontolgattál bizonyos dolgokat. Eladnál egy ingatlant? Vennél egyet? Lecserélnéd az autód? A március lesz a Te hónapod. Az ilyen jellegű ügyleteid szerencsésen zárulnak. A megfelelő vevő ott vár az ajtó előtt, csak el kell kapni. Most valóra válthatod az álmaid. Egy kis bátorság kell csupán, a többit meg bízd az égiekre. Melletted fognak állni.

IKREK

A tavalyi évet legszívesebben örökre kitörölnéd az emlékezetedből, de nem szabad így felfogni a dolgokat. Ne felejtsd el, hogy “nem eshet örökké”. Ami tavaly szörnyű volt, az idén az ellenkezője lesz. Az elmúlt év rossz emlékei ráébresztettek arra, hogy mi az, ami hiányzik az életedből. Állj ki magadért és a céljaidért. Legyél nyitott a lehetőségekre. Hidd el, hogy most fordul a kocka. Eljött a Te időd!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek