2023 június 4 vasárnap
KezdőlapTech & TudományHavi félmilliót keres az anyuka azzal, hogy szőrös fotókat posztol magáról a...

Havi félmilliót keres az anyuka azzal, hogy szőrös fotókat posztol magáról a netre…

-

2018-ban Candace Cynthia felhagyott a borotválkozással. Egy olyan állapotot diagnosztizáltak nála, ami miatt rendkívül álmosnak és fáradtnak érezte magát. Úgy volt vele, hogy nem akar foglalkozni a borotválkozással. Inkább próbálta megőrizni az erejét.

Az állapota miatt nem nagyon tudott munkát sem vállalni. De, hát manapság már bármivel lehet pénzt keresni. Szóval felregisztrált az OnlyFans-ra majd elkezdett „szőrös” fotókat posztolni magáról. Jó pénzért…

A kanadai székhelyű nő nem is lehetne boldogabb, hiszen évi 7 millió forintnak megfelelő összeget keres így. Havi félmillió simán megvan neki.

„A borotválkozástól fáradt és kimerült voltam. Rájöttem, hogy ezt mind mások öröméért csinálom. Eleinte izgultam, hogy szőrös lábakkal és hónaljakkal menjek ki a nyilvánosság elé, de most már szeretem mutogatni…”

Candace elismerte, hogy sok pasit elriasztott a szőrzetével, mivel nem nyitottak eléggé, de azért volt néhány, akiknek így is tetszett.

„A szőrös lábamról, hónaljamról és bikinivonalamről készült fotók eladása most a fő bevételi forrásom. Jól keresek vele, szóval egyelőre így marad minden…”

Azt is elismeri, hogy ezzel másokat akar buzdítani arra, hogy a közegtől eltérő döntéseket hozhassanak. Szerencséjére nem kapott negatív visszhangot. Idővel Candace önbizalma is alaposan megnőtt és szereti önmagát. Jól érzi magát a bőrében.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek