2022 december 8 csütörtök
KezdőlapEgészségHazahozta a szeretőjét és utasította a feleségét, hogy főzzön nekik vacsorát. Tragikus...

Hazahozta a szeretőjét és utasította a feleségét, hogy főzzön nekik vacsorát. Tragikus vége lett az estének

-

A házasságok nagy része válással ér véget. Ahhoz képest, hogy megfogadjuk egymás és a frigyet szentesítő pap előtt, hogy ez most majd a sírig kitart, sajnos a statisztikák szerint a házasságok több mint a fele előbb lezárul. Ha szerencsénk van, akkor csupán egy válással, de vannak esetek, amikor eldurvul a szituáció.

Most egy elég húzós történetet hoztunk el nektek.

A 26 éves Lilia Sudakova, a Vogue magazin modellje. 4 évvel ezelőtt ment feleségül a nála 2 évvel idősebb Szergej Popov-hoz. A házasságuk minden volt, csak jó nem. A férfinek gondja volt az itallal és a nőkkel szemben is gyakran erőszakosan lépett fel. Liliat is szokszor megverte.

Néhány nappal ezelőtt ittasan, egy bárban megismert nő társaságában tért haza. A felesége előtt elkezdtek kacérkodni egymással és még arra is megpróbálta rávenni Lilia-t, hogy csináljon nekik vacsorát, miközben az újonnan összeismerkedett pár között egyre fülledtebb volt a levegő.

Lilia kikelt magából és hevesen tiltakozni kezdett az abszurd szituáció ellen. Kijelentette, hogy nem fog a férje szeretőjének semmit sem főzni. A sértett nőt elüldözte a lakásából, amitől Szergej ideges lett és Lilia-ra támadt. Tépte, ütötte, rugdosta. Amikor a nőnek sikerült egy pillanatra kiszabadulnia, megragadta az első tárgyat, ami a keze ügyébe került. Ez a konyhaasztalon lévő kés volt.

A modell leszúrta a férjét.

Rémülten mentőt hívott, de az orvosoknak már nem sikerült megmenteniük a férfit. Néhány órával később meghalt a műtőasztalon.

Lilia elismerte tettét, azonban váltig állítja, hogy önvédelemből tette. Nem állt szándékában megölni a férfit.

“Féltékeny voltam, de nem akartam megölni.”

Az orosz törvények azonban eléggé elfogultak ilyen téren. Csak akkor számítana önvédelemnek, ha a férfinál is lett volna fegyver. Az, hogy ütötte-verte az nem számít.

Lilia Sudakovát 15 évnyi börtönbüntetés fenyegeti. Vélhetőleg szép kis huza-vona áll előttük, hogy megmeneküljön előle. Feltéve ha sikerül.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek