2022 július 2 szombat
KezdőlapDivatHercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

-

A lányok többsége már gyermekkora óta álmodik az esküvőjéről. Arról, hogy hol, körülbelül hány évesen és nem utolsó sorban, hogy milyen mesés menyasszonyi ruhában mondja majd ki a boldogító igent élete szerelmének. Természetesen minden esküvőt számtalan munkálat előz meg, hiszen rengeteg dolog van, amit ki kell választani, amit egyeztetni kell. A sok tennivaló ellenére a nők életében ez az egyik legszebb időszak. Éppen ezért fontos, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen a nagy napon.

Az esküvői ruha kiválasztása talán a legnehezebb dolog, hiszen a menyegzőn mindenki a menyasszonyt nézi, így a kifogástalan külső a legfontosabb elvárás vele szemben. Ha még nem találtál rá arra a ruhára, amiben férjhez akarsz menni, akkor a Disney lehet segítségedre ebben. Azt mindannyian tudjuk, hogy jó pénzért megtarthatjuk esküvőnket Disneylandben, de nem ez az egyetlen húzás, amivel a mesegyáros magához csábíthatja rajongóit. Ezúttal egy esküvői ruhakollekcióval lepte meg az arákat. Minden egyes darabot a Disney-hercegnők ihlettek, de nem kell aggódnod, nem csupa habos-babos és giccses ruháról van szó. A kollekció tervezője az Allure Bridals, aminek tulajdonosa Kelly Crum. Kelly elárulta, hogy a menyasszonyok már gyerekkoruk óta csodálták a Disney hercegnőit, ez ihlette meg őt annyira, hogy létrehozza a mesebeli menyasszonyi ruha költeményeket.

Tizenhat ruha szerepel a kollekcióban, amiket Amerikában, Kanadában és Angliában lehet megvásárolni. A kollekció minden darabja egy-egy Disney hercegnő nevét viseli és stílusban illeszkednek is hozzájuk. Tüll, organza, selyem és csipke is bőven található a ruhákon. Az áruk azonban az eget súrolja, ugyanis közel 370 ezer forintnál kezdődnek, de ennek dupláját vagy háromszorosát is elérhetik. Cikkünkben a Disney hercegnők ihlette esküvői ruhákból hoztunk el nektek kilencet.

Ariel

Aranyhaj

Aurora

Belle

Hamupipőke

Hófehérke

Jázmin hercegnő

Pocahontas

Tiana

Ezek is érdekelhetnek