KezdőlapHírekHét ember súlyosan megsérült, amikor az orkán erejű szél felkapott egy gyerekekkel...

Hét ember súlyosan megsérült, amikor az orkán erejű szél felkapott egy gyerekekkel teli ugrálóvárat

-

Egy pillanat elég volt ahhoz, hogy a gondtalan szórakozás rémálommá váljon egy vidám szabadban töltött nap során.

A szemtanúk elmondása szerint nem volt idő reagálni sem. Egy óriási széllökésre lettek figyelmesek, ami azonnal belekapott a gyerekekkel teli ugrálóvárba. Akkora ereje volt, hogy a magasba repítette a várat, és pár másodpercig szó szerint a levegőben keringett.

A rémület pillanatait megörökítették, és közzé is tették YouTube-on. A felvételeken hallatszik a gyerekek kétségbeesett sikoltozása. A szülők azonnal a segítségükre siettek, óriási káosz alakult ki. A helyi média eleinte öt sérültről számolt be, majd módosították hét személyre. Közülük négy gyermek.


Mindnyájukat kórházba vitték, de szerencsére senki sem volt életveszélyben.

A borzalom Alexandria városában (Mogilev régióban) történt, mikor a Kupala éjszakát ünnepelték a helyiek. A gyerekeknek szóló programok közül, a legnépszerűbbek kétség kívül a felfújható légvárak voltak.

A tanúk szerint több gyermek sokkos állapotba került a történtek után. A mentők nagyon hamar a helyszínre értek, addig az eseményre kivezényelt katonák kezdték el a sérültek ellátását.

Nagy erőkkel vizsgálják az eset körülményeit. Valószínűleg a játék helytelen rögzítése okozhatta a szörnyűséget.

Hasonló eset történt az észak-izlandi Akureyri városban július 1-jén. Itt is több méter magasságba emelte fel a játékot a szél, kötelekkel húzták vissza a földre. Több ember kórházba került utána, de halálos sérülés nem történt.

Ezeket is olvasd el

A 40 éves négy gyermekes anya válás után teljesen megváltoztatta a...

Az emberek általában valamilyen meghatározó esemény után döntenek úgy, hogy tetoválást varratnak magukra. Ilyen például egy szeretett családtag, rokon, barát, társ, négylábú elvesztése, aki...