2022 november 28 hétfő
KezdőlapTörténetekHetekkel a szülés után az anyuka összehasonlítja az ultrahang képet és a...

Hetekkel a szülés után az anyuka összehasonlítja az ultrahang képet és a gyermekét – Ugye te is látod?

-

A gyerekek jelentik a legnagyobb örömöt, amely életünk végéig boldoggá tehet minket. Semmi sem nyújthat akkora boldogságot, mint amikor az ember a gyerekeire néz, és látja őket mosolyogni, hogy mennyire gondtalan és vidám az életük. Ugyanakkor van az éremnek egy másik oldala, amikor szomorúságot és haragot érzünk irántuk, ami természetesen nem tart sokáig, hisz ezeknél sokkal erősebb érzelmi kötelék van a szülők és gyermekeik között.

Egyik nap sem ugyanaz, ha gyermekeid vannak. Azt hiszem, ez a szép az egészben.

Amikor az újdonsült anyuka, Sarah Kelleher Steppling véletlenül észrevette kisfia alvási pozícióját, nagyon meglepődött. Tudta, hogy ezt meg kell osztania mindenkivel.

“Az első ultrahang 18 hetesen történt, ahol láthattuk babánkat, aki olyan volt a fotón, mint egy kis krampusz. Tehát, amikor megláttam a 39 hetesen elkészített képet, az édes kis baba arcát, tudtam, hogy imádnivaló. Őszintén örültem, hogy nincs szarva” – mondta mosolyogva Sarah.

Valamint hozzátette azt is, hogy rendkívül szokatlan, hogy ilyen tiszta képet készítsenek a terhesség vége felé, de az ultrahangot végző orvos nagyon jól végezte a munkáját, így nagyszerű képeket kaptak babájukról.

“Amikor észrevettem, hogy alvás közben felemeli a karját, még nem is emlékeztem az ultrahanggal készített fotóra. Akkor még nem állt össze bennem a hasonlóság. A kisfiam már több hetes volt, amikor az anyósom hűtőszekrényén felfedeztem a képet, ami hirtelen szöget ütött a fejembe” -mesélte az anya.

A kicsi élete első hónapjában vérszegénységgel és súlyos, elhúzódó sárgasággal küzdött, így hosszú ideig tartották kék fény alatt. Szülei 48 órán keresztül, folyamatosan a baba mellett voltak a gyerekkórházban, ahol a kisfiú feküdt.

“Olyan volt, mint egy bajnok. Hamarosan leküzdötte a betegséget és hazavihettük magunkkal” – mondta az édesapa. “Minden alkalommal, amikor ránk mosolyog, teljesen elolvadunk tőle” – tette hozzá Sarah.

Amikor az édesanya összehasonlította alvó babáját és az anyósánál talált ultrahang képet tudta, hogy ezt másnak is látnia kell, így a közösségi médiában osztotta meg a világgal az izgalmas és érdekes felfedezést.

Miután a Sarah összehasonlította az ultrahang képet és alvó babáját, rendkívüli bizonyítékot fedezett fel a kicsi alvási szokásairól. Kisfia ugyanabban a pozícióban aludt a méhében, mint a kiságyban.

Ezek is érdekelhetnek