2022 május 22 vasárnap
KezdőlapTippek & TrükkökHideg időben nincs kedved kimozdulni? - Akkor mutatunk 9 otthoni randi ötletet

Hideg időben nincs kedved kimozdulni? – Akkor mutatunk 9 otthoni randi ötletet

-

Egy randevúhoz nem feltétlenül kell, hogy kimozduljunk otthonról. Főleg, amikor nagyon hideg van, kint repkednek a mínuszok, a legjobb otthon, a kellemesen meleg lakásban lenni.

Télen már hamar sötétedik, de ebben az időszakban sem kell lemondanunk a randikat. Most mutatunk néhány ötletet, amelyek segítségével a négy fal között is romantikus, izgalmas és tartalmas lehet egy randevú.

Társasjátékparti

A hideg időben vegyétek elő kedvenc társasjátékotokat és küzdjetek meg egymással. Nem feltétlenül szükséges mókás játékot választani, vannak olyanok is, amelyeknek segítségével jobban megismerhetitek egymást. Ma már léteznek olyan társasjátékok, amelyeket direkt pároknak találtak ki.

Főzzetek egymásnak!

Étterem helyett válasszátok a közös főzőcskézést. Ragadjatok fakanalat és készítsetek valami finomat akár együtt vagy külön-külön, hogy egy versenyben eldönthessétek, kinek a főztje az ízletesebb. Még izgalmasabb lehet ez a program, ha annak az országnak a specialitását készítitek el, ahova egyszer közösen el szeretnétek jutni.

Otthoni piknik

Főzés helyett tarthattok akár egy benti pikniket. Mindössze néhány plédre, párnára van szükség, ezekből pedig készíthettek egy kuckót magatoknak. Aztán ürítsétek ki a hűtőt, falatozás közben pedig jókat beszélgethettek egymással. A romantikus hangulathoz pedig még gyújtsatok meg néhány gyertyát és nyissatok ki egy üveg bort.

Fotóalbum készítése

Biztosan nektek is van jó pár közös fotó a telefonotokban vagy a számítógépeteken. Egy otthoni randin kiválaszthatjátok a kedvenceteket, nyomtassátok ki őket és tegyétek egy albumba.

Otthoni wellness

Nincs szükség arra, hogy befizessetek valahova egy wellnesshétvégére. Otthon a fürdőkádban is kényeztethetitek egymást, csak egy kis fürdősóra, néhány illóolajra vagy pakolásra van szükség és már lazíthattok is.

Sátrazás a nappaliban

Állítsatok fel egy sátrat a nappaliban, vegyetek magatokhoz nassolnivalót és egy laptopot a filmnézéshez. Teljesen úgy érzitek majd, mintha máshol lennétek.

Közös bakancslista írása

Írjatok egy listát arról, hogy mit szeretnétek a jövőben közösen elérni, kipróbálni vagy hova utaznátok el a legszívesebben. Ha nagyon belemerültök a témába, lehet, hogy olyan dolgok is eszetekbe jutnak, amikre eddig még csak nem is gondoltatok volna.

Karaoke

Nem kell karaoke bárba mennetek, az internet tele van karaoke videókkal. Tekerjétek fel a hangerőt és indulhat is a buli.

Nézzétek a csillagokat!

Rendkívül romantikus a csillagos eget bámulni összebújva, egy plédbe burkolózva. Még a teraszra vagy az erkélyre sem muszáj kimennetek, ha van olyan helyiség a házban, ahonnan tisztán látjátok a csodás éjszakai égboltot.

Ezek is érdekelhetnek