2022 november 26 szombat
KezdőlapEgészségHIHETETLEN! Eltemették, meggyászolták majd két hónappal később megjelent az ajtóba. A magyarázat...

HIHETETLEN! Eltemették, meggyászolták majd két hónappal később megjelent az ajtóba. A magyarázat elképesztő

-

Ez a történet olyannyira hihetetlenül hangzik, hogy csak az állunkat keressük, de mégis megtörtént.

Aigali Supugaliev és családja Tomarlyban él. Július 9-én a 63 éves férfi eltűnt. Senki nem tudta, hogy mi történt vele. Napokkal később a házkutatás során egy bomló holttestre bukkantak. A nyomozók ezután DNS-teszt elvégzése mellett döntöttek, mivel a test állapota nem tette lehetővé, hogy azonosítsák a kilétét. A tesztek kimutatták, hogy Aigali Supugaliev az illető. Legalábbis 99% az esély rá. Végül a hozzátartozóknak kiállították a férfi halotti anyakönyvi kivonatát, ők megszervezték a temetést és meggyászolták a halálát.

Két hónap után olyasmi történt, amire senki sem számított. A halottnak hitt Aigali hirtelen megjelent a ház ajtajában. A családnak fogalma sem volt, hogy mi történhetett.

Amikor Aigali élve és egészségesen megjelent a lánya elájult elhunyt szerette láttán. A DNS-teszt megerősítette, hogy a test az apjáé. Hittek az eredményben, ezért eltemették. A temetés rengeteg pénzbe került. De, akkor kit temettek el? Egy másik férfit, akit ugyanúgy keresnek a hozzátartozói.

A külföldi média arról számolt be, hogy a tesztelés során az áldozat körmének töredékeit használták vel. A tesztet végző szakértő hangsúlyozta, hogy az eredményeknek van egy bizonyos hibaszázaléka.

“A DNS-vizsgálat sem mindig ad 100%-os eredményt. Van egy bizonyos hibaszázalék. “ – nyilatkozta a szakértő

De, akkor hol volt a férfi? Agiali elment külföldre dolgozni, csak erről a családját nem tájékoztatta valamilyen okból.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek