2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebHihetetlen fordulat L.L. Junior kisfiának halála ügyében.

Hihetetlen fordulat L.L. Junior kisfiának halála ügyében.

-

A rapper élete 2019-ben teljesen megváltozott, amikor egy szerencsétlen baleset következtében a kisebbik fia, a hároméves Dávidka elhunyt.

2019. augusztusában Csilla és a kis Dávidka egy járdaszigeten várakoztak. Piros lámpát kaptak egy zebránál, azonban a kisfiú kiszaladt az útra, ahol egy szabályosan közlekedő autós elgázolta a csöppséget. Életéért órákig küzdöttek a mentősök, de hiába.

Csillát többször is kihallgatták. Még a baleset helyszínére is visszacibálták a rendőrök. A nő emberfeletti erőről tesz nap mint nap tanúbizonyságot. Dolgozni jár, háztartást vezet és tovább neveli a nagyobbik fiát.

A rendőrség alapos kivizsgálást tartott. A gázoló autós sofőrje betartott minden vonatkozó szabályt, így őt nem vonják felelősségre. Hopp Csilla felelősségét azonban nem tudták egyértelműen megállapítani. A kérdés az, hogy vajon fogta-e a gyermek kezét a zebrán való áthaladás előtt vagy sem.

Az ügy tekintetében ez a legfontosabb kérdés. Ha nem fogta, akkor az anyát felelősségre lehet vonni.

2021. júliusában a rendőrség lezárta a nyomozást és vádemelési javaslattal adta át az iratokat az ügyészségnek. Az édesanyát gondatlan emberöléssel gyanúsították meg.

„Bár megpróbáltam felkészíteni Csillát erre az eshetőségre is, de természetesen rettenetesen felkavarta, hogy vádat emeltek ellene” – mondta Hopp Csilla jogi képviselője, dr. Horváth B. Gábor ügyvéd, majd folytatta: „Pedig nem ért minket váratlanul a döntés, hiszen ismerve az igazságszolgáltatás csikorgó gépezetét, ez a lehetőség is végig fennált.”

Döntés még mindig nem született az ügyben. Mivel lassan közelednek az ünnepek, így vélhetőleg jövőre csúszik az ügy.

Az anya már két éve arra vár, hogy az egész procedúra lezáruljon és a tragédiát -amennyire lehet- maga mögött hagyja.

LL. Junior nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Ezek is érdekelhetnek