2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekHihetetlen jelek II. János Pál pápa temetéséről. A sajtó akkor még nem...

Hihetetlen jelek II. János Pál pápa temetéséről. A sajtó akkor még nem említhette a történteket

-

Már több mint 16 éve hunyt el II. János Pál, 2005. április 2-án. Sok katolikus őt tartja az egyetlen és igazi pápának.

II. János Pál pápa a lengyelek első számú lelki vezetőjének számított, azonban az utóbbi időben óriási felbolydulások, tüntetések vannak. A helyi katolikus egyház válságba került.
Sokan úgy vélik, hogy Európa legszigorúbb abortusztörvénye az ő nevéhez kapcsolódik. Sok további érdekes tény látott napvilágot ezzel kapcsolatban is.

Érdekes jelek a pápa temetéséről

2005. április 2-án hunyt el, a Vatikánban hat nappal később tartották a temetést. Emberek milliói látogattak el a szertartásra, többek között négy király, öt királynő és kb. hetven elnök is részt vett a megemlékezésen. Az emberek számos nyelven együtt imádkoztak, pl: németül, olaszul és szuahéliül.

A temetés alatt érdekes jelenségek történtek. A lengyel pápa koporsójára helyezett evangéliumi könyvet a szél elkezdte lapozni, majd végül be is zárult.
Ugyanebbe a percben Mexikóba egy fehér galamb szállt abba a székbe, amiből a pápa szokta köszönteni a híveket, amikor a pápamobilban utazott.

A sajtó nem verte nagy dobra először a történteket, nem tudták az emberek, hogy ez a két jelenség egy időben zajlott. Ám amikor az emberekhez eljutott a hír, azonnal elkezdték keresni a jeleket, amiket maga a pápa küldhet.

Ezek is érdekelhetnek