2022 július 2 szombat
KezdőlapEmberekHihetetlen mekkora sor állt a kaposvári kórház előtt

Hihetetlen mekkora sor állt a kaposvári kórház előtt

-

A Covid 19 második hulláma nem is olyan rég robbant ki, ami miatt újabb intézkedéseket kellett bevezetni. Szeptember 1-én elstartolt az iskola, ahova a gyerekek hagyományos módon járnak be nap, mint nap, ám nem lélegezhetnek fel, ugyanis nagy esély van rá, hogy az oktatást online kell tovább folytatni. A kormány azon gondolkozik, hogy újra visszahozza az időseknek kialakított idősávot, mellyel bizonyos időintervallumon belül mehetnek vásárolni. Persze ezt senki sem akarná, mivel mindenkit bosszantott, hogy nem úgy tudnak járni boltba, ahogy ráérnek és ahogy szerettek volna. A legtöbb kórházban ismételten látogatási tilalmat rendeltek el, hogy csökkentsék annak esélyét, hogy terjesszék a vírust a már beteg emberek között.

Ebből kifolyólag hatalmas embertömeg gyűlt össze a kaposvári kórház előtt, mivel az épület és a részlegek befogadóképessége le lett korlátozva. Ki kell várnia azoknak az embereknek a sort, akik be szeretnének jutni az épületbe. Ez azért van, hogy minél kevesebb ember érintkezzen, ám így nem azon belül, hanem azon kívül torlódnak fel az emberek.

Ahogy a képeken is látszik, hiába van mindenkin maszk, ha egy rakáson nagyon sok személy van.

Így is nagyon nehezen lehetett bejutni és időpontot kapni a kórházba, hát még most, mikor kint kell ácsorogni. A képeket Facebookon tették közzé, ahol a kommentelők teljesen elszörnyülködtek.

Olyan megjegyzések érkeztek a képek alá, mint:

“Ez nagyon szomorú!”

“Iszonyat, hogy mennyi embernek volt 9:30-ra időpontja. Én is kisbabával voltam, beálltam a sorba majd beálltak elém. Mikor szóltam nekik állt feljebb. Elől mar kettesével állt a sor és a távolság sincs megtartva. Nem is értem minek vagy hogyan várják el a távolságot is így.”

“Nem is értem! A kézfertőtlenítő sem működik, de akkor minek van?….”

“Szörnyű!”

“A hülye barom meg azt mondja mindenhol most felkészültünk egészségüggyel állunk harcba.”

“Miért nem készülnek erre, ha ez az előírás? A kórház generálja a problémát, ezek szerint.”

Vajon máshol is ilyen állapotok uralkodnak?

Ezek is érdekelhetnek