Autóbalesetben meghalt egy 19 éves lány – Amit a mobiljában találtak az a rendőrséget is megrázta

Megosztás

- Hirdetés -
car accident 337764 1280 1 Autóbalesetben meghalt egy 19 éves lány - Amit a mobiljában találtak az a rendőrséget is megrázta

Angelina egy átlagos fiatal lány volt, aki rendkívüli módon szerette az embereket. Egy templomnál gyerekekkel dolgozott, emellett pszichológiát tanult. Az egészségügyben szeretett volna elhelyezkedni, hogy segíthessen az embereken.

Angelina boldog volt, amikor új munkája és új barátja is lett.

Szerette volna körbeutazni a világot, a későbbiekben pedig örökbe fogadni egy gyermeket. A fiatal lány tele volt tervekkel, de az élet sajnos más sorsot szánt neki, Angelina egy autóbalesetben elhunyt. Autójával Floridában haladt, amikor lehajtott az útról és egy fának ütközött.

- Hirdetés -
4 1 Autóbalesetben meghalt egy 19 éves lány - Amit a mobiljában találtak az a rendőrséget is megrázta

A rendőrség megkezdte a nyomozást a lány balesetének ügyében. Megkérdezték a szülőket is, hogy mi volt az utolsó beszélgetésük. A szülők azonban állították, hogy lányuk semmi szokatlant nem mondott nekik.

Angelina délután két órakor hagyta el munkahelyét, az utolsó életjelet pedig tizenegy perccel később adta magáról.

Ez volt a lány utolsó üzenete, amit barátjának küldött:

- Hirdetés -

„Alig várom, hogy találkozzunk a hétvégén!”

65465414651 Autóbalesetben meghalt egy 19 éves lány - Amit a mobiljában találtak az a rendőrséget is megrázta

Nemcsak a szülőket, de a rendőrséget is sokkolta a hír, miszerint a lány azért tért le az útról, mert vezetés közben sms-t írt.

A szülők lányuk halálát követően a rendőrséggel együtt kampányolni kezdtek Angelina történetével, hogy figyelmeztessék az embereket a veszélyre. Soha ne telefonozzunk vezetés közben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!