A brutális diákok ki akarták rúgatni tanárukat, de végül őket vették őrizetbe

Megosztás

- Hirdetés -

Az interneten hihetetlen gyorsasággal terjedt a videó, amelyben jól látszik, hogy egy budapesti iskola diákjai milyen felháborító módon viselkedtek az éppen órát tartó tanárukkal.

A rendőrség csoportos garázdaság miatt őrizetbe vette és kihallgatta a diákokat. Ennek során az is kiderült, hogy miért provokálták a tanárt.

Az iskolában az eset után hírzárlatot rendeltek el, de azt még tudni lehet, hogy a három diákot el is bocsájtották az intézményből. A tanár ez év szeptemberében érkezett az iskolába, ahol hegesztéselméletet oktatott.

- Hirdetés -

Mára már az is kiderült, hogy miért provokálták a tanulók az újonnan érkező tanárukat. Erről az egyik diák mesélt. Tudomásukra jutott ugyanis, hogy tanáruk az előző munkahelyén megütött egy diákot, amiért távoznia is kellett, ezért kezdeményezték a provokációt. Arra számítottak, hogy a tanárnak ebben az esetben is elfogy a türelme és kezet emel valamelyikükre, de nem így történt. Először csak papírgalacsinnal kezdték dobálni a férfit, ezután szembesítették őt az előző iskolában történt incidens videójával. Ezután kezdtek ők is videót készíteni.

A tanulók mindenképpen ki szerették volna rúgatni a tanárt, de tettük fordítva sült el, most ők azok, akiket eltávolítottak az intézményből.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!