A budapesti cirkusz artistanője négy métert zuhant előadás közben – Videón a szörnyű baleset

- Hirdetés -

Súlyosan megsérült az egyik budapesti cirkusz artistája, amikor mutatványa közben, négy méteres magasságból lezuhant.

01 19 A budapesti cirkusz artistanője négy métert zuhant előadás közben - Videón a szörnyű baleset

Az előadás az erdélyi Vajdahunyadon volt, amikor szombat délután megtörtént a baleset. Az esetről több felvétel is készült, amelyeken jól látszik, hogy az artistanő beül egy hevederbe, amelynek egyik végét már korábban egy kötélhez rögzítették. Ezt követően az artistát négy méteres magasságba emelték. A nő éppen belefogott volna mutatványába, amikor a textilgyűrű elvált a kötéltől, az akrobata pedig azonnal lezuhant.

20191118artista erdely vajdahunyad lezuhant A budapesti cirkusz artistanője négy métert zuhant előadás közben - Videón a szörnyű baleset

A nő ordított a fájdalomtól, ölben vitték ki a sátorból.

- Hirdetés -

A 19 éves nőt a mentők a helyi kórházba szállították, ahol operációra is szükség volt. Eltört ugyanis mindkét karja és az egyik lába is. Állapota most már stabil, de egyelőre még a kórházban kell maradnia. Információk szerint az akrobatát súlyos állapotban, medence-, lábszár- és kéztöréssel szállították a vajdahunyadi kórházba.

00 16 A budapesti cirkusz artistanője négy métert zuhant előadás közben - Videón a szörnyű baleset

A Hunyad megyei rendőrfőkapitányság szóvivője pedig elmondta, hogy az eset kapcsán gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást.

Íme a balesetről készített videófelvétel:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!