A lelőtt ukrán repülőgép egyik utasa megérezte, hogy le fognak zuhanni

- Hirdetés -

A repülőn utazó nő férje mutatta meg egy kanadai tévéstábnak azt a képet, amit aggódó felesége posztolt közösségi oldalán már a repülőn ülve.

A hét közepén Teherán közelében zuhant le egy ukrán repülőgép, amelyet rakétatalálat ért. A gépen 176 utas és a kilenc fős személyzet utazott. A katasztrófát senki nem élte túl. A baleset óta Irán magára vállalta a gép lelövését, amely állítólag véletlenül történt.

Sheyda Shadkhoo is az egyik utasa volt a január 8-án lezuhant utasszállítónak. A nő húsz perccel a felszállás előtt felhívta a férjét, akivel rémült hangon közölte, hogy érzi, hogy a repülő le fog zuhanni.

- Hirdetés -

A férje, Hassan megnyugtatta őt, hogy semmi baj nem fog történni. A házaspár elbúcsúzott egymástól, férje kérésére pedig a nő kikapcsolta a telefonját és lefeküdt aludni. Röviddel ezután az utasszállító a levegőben kigyulladt és a földbe csapódva felrobbant.

Sheyda azonban a felszállás előtt nemcsak a férjével beszélt, hanem közösségi oldalán is posztolt egy fotót, amin már a repülőn ül. A kép alá azt írta, hogy mennyire aggódik azok miatt, akiktől most búcsút vett.

A férj elmondása szerint az asszony Kanadából Iránba utazott három hétre, ahol a nővérét és édesanyját látogatta volna meg. Hassan a hír hallatán teljesen összetört, azt mondta, el sem tudja képzelni életét a felesége nélkül, akinek tíz éve esküdött örök hűséget.

- Hirdetés -

A lezuhant ukrán repülőgép utasai között akadt friss házaspár, egyetemi kutató és rengeteg gyerek is.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!