Az idős asszony azonosította, majd eltemette fiát, aki pár hónappal később megjelent az ajtajában

- Hirdetés -
temetes Az idős asszony azonosította, majd eltemette fiát, aki pár hónappal később megjelent az ajtajában

A 62 éves orosz asszony sokkos állapotba került, amikor megtudta, hogy fia életét vesztette. Az idős nő azonosította, majd el hamvasztatta gyermekét.

holttest e1568353295618 1024x576 Az idős asszony azonosította, majd eltemette fiát, aki pár hónappal később megjelent az ajtajában

A temetés után négy hónappal viszont bekopogtattak hozzá. Amikor ajtót nyitott majdnem elájult, ugyanis halottnak hitt fia állt előtte épen és egészségesen. A nő tehát egy ismeretlen férfit azonosított és temetett el, de ez csak akkor derült ki, amikor fia újra felbukkant az életében.

Konstantin a haditengerészetnél szolgált, március 18-án azonban nyoma veszett. A rendőrség telefonhívásából derült ki a szörnyű hír, hogy a fiatalember elhunyt és megtalálták a holttestét is. Ezután a nő menyével és lányával intézte el a temetést.

- Hirdetés -
temetestemetokoporsopixa 1 Az idős asszony azonosította, majd eltemette fiát, aki pár hónappal később megjelent az ajtajában

Kostantin a nyáron viszont hazament édesanyjához a Szentpétervár melletti Kronstadtba.

Az idős nő elnézést kért a hatóságoktól a téves azonosítás miatt. Mindezt azzal magyarázta, hogy túl zaklatott volt és a halott férfi hasonlított gyermekére.

Az idős asszony azonosította, majd eltemette fiát, aki pár hónappal később megjelent az ajtajában

Mint utóbb kiderült, fia csak azért tűnt el egy időre, hogy átgondolja, mihez kezdjen az életével.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!