Bemutatták az eddigi legnagyobb magyar repülő űreszközt Miskolcon

- Hirdetés -
legnagyobb ureszoz Bemutatták az eddigi legnagyobb magyar repülő űreszközt Miskolcon
Miskolc, 2024. április 12. MTI/Vajda János

Miskolc, 2024. április 12. Szakemberek méréseket végeznek az eddigi legnagyobb magyar repülő űreszközön, a Thermal Guard Assemblyn (TGA)a tisztaszobában az Admatis Kft. miskolci telephelyén 2024. április 12-én. A TGA-t fejlesztő Admatis Kft. űreszköze az Európai Űrügynökség (ESA) Copernicus földmegfigyelő műholdcsaládjához tartozó CO2M műholdakhoz készült, az alkatrész létrejöttét két és fél év fejlesztés előzte meg, melyet egy év gyártás és tesztelés követett. MTI/Vajda János

legnagyobb magyar ureszoz Bemutatták az eddigi legnagyobb magyar repülő űreszközt Miskolcon
Miskolc, 2024. április 12. MTI/Vajda János

Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) űrkutatásért felelős miniszteri biztosa beszél az eddigi legnagyobb magyar repülő űreszköz, a Thermal Guard Assembly (TGA) bemutatóján, mellette Veres Pál polgármester az Admatis Kft. miskolci telephelyén 2024. április 12-én.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!