Beperelte Orosz Bernadettet bántalmazója személyiségi jogainak megsértése miatt

- Hirdetés -

A „Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” Facebook-oldalán jelent meg az írás, miszerint az a férfi, aki súlyosan megverte barátnőjét, Orosz Bernadettet, beperelte a nőt.

A férfi öt millió forintot követel tőle, ugyanis Bernadett nyilvános posztjában megnevezte őt, mint elkövetőt, ezzel pedig véleménye szerint megsértette személyiségi jogait.

Az ügyészség szerint egyáltalán nem volt indokolt a nyomkövetővel való távoltartás elrendelése a nő ügyében.

- Hirdetés -

Polt Péter szerint 2014 és 2018 között 1270 olyan esetben rendeltek el kényszer intézkedést, amelyben a férfi kezet emelt élettársára vagy házastársára.

Bernadett közösségi oldalán tett kijelentésében leírta, hogy támadója eltörte az orrát, kitépte a haját és majdnem megfojtotta őt.

K. István és a hatgyermekes anyuka viszonya 2018 októberében kezdődött. A nő arról számolt be, hogy először tavaly júniusban esett neki barátnőjének egy családi rendezvényen. Tettét még közös otthonukban is folytatta és többször megfenyegette, hogy az életét is ki fogja oltani.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!