Borzasztó tragédia a Dakar-ralin – Életét vesztette egy portugál motorversenyző

- Hirdetés -

Paulo Gonçalves mindössze negyven éves volt és tizenharmadik alkalommal indult a versenyen.

Paulo Goncalves a Dakar-rali vasárnapi szakaszának felénél, a 276. kilométerénél hatalmasat bukott. A portugál motorversenyzőt mentőhelikopterrel szállították kórházba, de életét már nem tudták megmenteni.

A baleset helyi idő szerint délelőtt tíz órakor történt. A sportolót többször is megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

- Hirdetés -

A 40 éves Gonçalves a tizenharmadik Dakarján indult az indiai gyártó, a Hero színeiben, összetettben pedig a 46. helyen állt. A motorversenyző négyszer végzett a legjobb tízben, 2015-ben második helyezést ért el.

Goncalves az első versenyző, aki a 2015-ben Michal Hernik óta életét vesztette a Dakar-ralin. Hernik kiszáradás és testének túlmelegedése miatt hunyt el a Dél-Amerikában zajló Dakar harmadik szakasza során.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!