Botrányos viselkedés az Országházban – Hadházy táblát tartott Orbán Viktor elé

- Hirdetés -
30031477 fea346d11a35f181c638726f2c8be29d wm Botrányos viselkedés az Országházban - Hadházy táblát tartott Orbán Viktor elé

A parlament hétfőn reggel megkezdte őszi ülésszakát, amelyen már az első percekben kitört a botrány. A miniszterelnök napirend előtti felszólalása közben Hadházy Ákos, független képviselő a pulpitus elé állva feltartott egy táblát. Orbán Viktor előrehajolt és két kézzel ragadta meg azt, hogy elvegye azt a politikustól, közben pedig kajánul mosolygott.

Az egyik táblára az volt írva: „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott.”

A másikon pedig ez állt: „Stop propaganda, stop korrupció.”

- Hirdetés -
7 2 1 Botrányos viselkedés az Országházban - Hadházy táblát tartott Orbán Viktor elé

Hadházy akcióját pontosan nem lehetett látni, ugyanis a parlamenti közvetítés ezen részét nem mutatták a kamerák. Később nemzeti zászlókat tartó emberek is megjelentek, akik a lobogókkal próbálták eltakarni Hadházy tábláját.

aepktkpTURBXy85MDA2ODgyYWZhMTQ2ZjNjYjk1Njc0ZWRkMDY0ODM4Ni5qcGeSlQMAzOTNFH7NC4aTBc0DIM0Bwg Botrányos viselkedés az Országházban - Hadházy táblát tartott Orbán Viktor elé

Kövér László, házelnök pusztán ennyit tett hozzá a történtekhez: „Arra kérem önöket, hogy abból a választási vereségből, amit elszenvedtek, hogy ne folytassák ugyanazt a háborús politikát, amit folytattak. Tartsák be a házszabályt, ne csináljanak cirkuszt a parlamentből! Aki erre nem képes, forduljon szakemberhez segítségért!”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!