Egy e-rolleres megkérdeztek arról, hogy ismeri-e a rá vonatkozó szabályokat – Ezután átment a piroson és elütötte egy autó

- Hirdetés -
e roller segway kresz 328705 Egy e-rolleres megkérdeztek arról, hogy ismeri-e a rá vonatkozó szabályokat - Ezután átment a piroson és elütötte egy autó

Mallorcán a helyi köztévé az egyre népszerűbb és terjedő e-rollerekről forgatott. Az utcán megállítottak egy e-rolleres nőt és arról kérdezték, hogy ismeri-e a Palma de Mallorca városa által jóváhagyott, e-rollerekkel kapcsolatos közlekedési szabályokat.

7NOqbk1z8j3LCG8Fs Egy e-rolleres megkérdeztek arról, hogy ismeri-e a rá vonatkozó szabályokat - Ezután átment a piroson és elütötte egy autó

A nő elmondása szerint tisztába van azzal, hogy az e-rollerrel nem térhet le a kerékpársávról vagy a járdáról. Azt is hozzátette, hogy a szabályozás még nem kötelező érvényű, valamint használata közben nem lehet zenét hallgatni, de este tíz óráig bárhova el lehet vele menni.

A rövid interjút követően a nő elindult egy gyalogos átkelőhelyen, ahol a lámpa piros volt, ennek következtében pedig el is ütötte őt egy autó.

- Hirdetés -

Az autós nem vette észre a szabálytalanul közlekedő nőt, de ettől függetlenül meg kellett volna állnia a gyalogosátkelőhely előtt. Szerencsére azonban nagyobb baj nem történt, az ütközés ereje ugyanis nem volt nagy.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!