Elfogták a 13 év börtönre ítélt olasz maffiózót – Józsefvárosban bújkált a férfi

- Hirdetés -

Budapesten, Józsefvárosban fogták el az olasz férfit, akit 13 év börtönre ítéltek. A magyar rendőrök az olasz rendőrség speciális nyomozóival dolgoztak össze, így sikerült kézre keríteni a férfit. Az elfogásról videót is készítettek.

Az olasz bíróság pénzmosás, csalás, orgazdaság, bűnszövetség létrehozása, valamint lőfegyverrel és kábítószerrel való visszaélés miatt ítélte el a férfit jogerősen 13 és fél év börtönre. A végrehajtandó szabadságvesztés megkezdése előtt a gyanúsított megszökött, és ismeretlen helyre távozott a hatóságok elől.

Ezek után kiadták a nemzetközi elfogató parancsot is a férfi ellen, akinek kilétéről egészen idáig nem derült ki semmi. Évek óta bújkált a rendőrség elől, mikor azok tudomására jutott, hogy az ötven éves férfi valószínűleg Magyarországon tartózkodik. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Felderítő Főosztálya kapcsolatba lépett az olasz rendőrséggel. Az együttműködésnek köszönhetően azonosították az elítélt férfit és tartózkodási helyét is.

- Hirdetés -

2019. szeptember 5-én Budapest VIII. kerületében fogták el a férfit, akit ezek után előállítottak és kiadatásáig őrizetbe vettek. A kiadatásáról azonban majd a későbbiekben hoz döntést a bíróság.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!