Elhunyt a 22 éves mentősofőr – Halálának oka is kiderült

- Hirdetés -

Takács Bence, a fiatal mentősofőr minden előzetes panasz nélkül esett össze tegnap, amikor egy szolgálaton kívüli bajtársával találkozott. A férfi újraélesztését barátja azonnal megkezdte, a kiérkező mentősök folytatták, majd a mentőhelikopter személyzete is órákon át küzdött Bence életéért, de sajnos mindhiába.

” Picur jelenség volt a megyében, hiszen óriás termete miatt hamar felfigyeltek rá az emberek. Álma volt, hogy a mentők mellett kamionozzon, amihez épp tegnap érkezett meg a szükséges jogosítvány. Imádott vezetni és ahol tudott segített” – állt a bejegyzésben, amit a fiatal férfiról írtak.

Mára az is kiderült, mi okozta Bence halálát. A tüdejében elzáródó főverőérrel volt probléma, azaz a mentősofőr tüdőembóliát kapott.

- Hirdetés -

Takács Bence testvére, azt nyilatkozta, hogy bátyja egy padon ülve beszélgetett és nevetgélt kollégájával és egyben barátjával, amikor hirtelen belilult a feje és a földre esett.

A férfi pulzusa nagyon magas volt. A rutinos és több évtizede a mentőknél dolgozó munkatársa azonnal megkezdte az újraélesztést, amit a kiérkező esetkocsi és a mentőhelikopter személyzete is folytatott, de már nem tudtak segíteni rajta.

Bence 19 éves öccse azt is elárulta, hogy testvére korábban rendőr szeretett volna lenni, de polgárőrként is dolgozott, de végül mégis a mentőknél kötött ki.

- Hirdetés -

Bence édesanyja köszönetét nyilvánította ki mindenkinek, aki hősiesen küzdött fia életéért.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!