Ezt akarja betiltani a kormány a 18 éven aluliaknak

- Hirdetés -

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-helyettese Facebook videóban jelentették be javaslatukat, miszerint a 18 évnél fiatalabb lakosság számára betiltanák az energiaitalok fogyasztását.

Döntésüket részben azzal indokolták, hogy „gyakorló apaként jól látjuk, milyen veszélyek leselkednek a gyermekeinkre, az egyik ilyen az energiaitalok gyermekek általi, sokszor napi fogyasztása” – mondta Hollik, majd az Országos Mentőszolgálat adataira hivatkozva elmondta, hogy az elmúlt 4 évben évi 100 olyan esetet rögzítettek, ahol 18 év alatti gyermeket túlzott energiaital fogyasztás miatt kellett orvosi ellátásban részesíteni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!