Fotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról

- Hirdetés -

Bea Velencéből tért haza Bécsbe, majd három nappal később kezdte rosszul érezni magát. Két hete beteg és várja a vizsgálatok eredményeit, hogy valóban a koronavírus okozta-e nála a betegséget.

A hírt a maga, Miháczi Bea jelentette be. Van egy Bejjauton nevezetű Facebook csoportja, amelyen keresztül beszámol utazásairól, ugyanis a tiszakécskei nő négy év alatt 24 országban járt, ebből csak tavaly kilencet látogatott meg.

„Nagyon köhögtem, lázam volt és egyik nap leájultam a székről. Az orvos azt mondta, jobban leszek, adott antibiotikumot, de nem lettem jobban. Ma felhívtam a hot line-t és elmondtam, hogy lázas vagyok ráz a hideg és volt ájulásom. 5-10 perc múlva jöttek értem a szkafanderes mentősök” – mesélte Bea.

- Hirdetés -

Sokak véleménye szerint a nő saját magának kereste a bajt, de ez még nem a jéghegy csúcsa, ugyanis volt, aki úgy vélekedett, hogy a nagyobb népszerűség elérése érdekében ment kórházba.

„Meghívtak a 29-én kezdődő Járatlan Utakon Fesztiválra előadónak. Kétszáz utazóval és több ezer nézővel találkoznék Budapesten, nem akarok megfertőzni senkit” – nyilatkozta Bea, aki jelenleg egy bécsi kórházban fekszik és a tesztek eredményére vár.

Kórházi szobájáról képeket is küldött az egyik magyar oldalnak.

- Hirdetés -

1.

01 16 Fotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról

2.

2 17 Fotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról

3.

- Hirdetés -
3 10 Fotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról

4.

4 5 Fotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról

Bea nemcsak szobájáról, hanem magáról is készített fotókat, amelyeken látszik, hogy jelenleg milyen állapotban van.

1.

5 6 Fotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról

2.

6 5 Fotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról

3.

7 1 Fotók a koronavírus-gyanús magyar nőről és bécsi kórházi szobájáról
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!