GYANÚS! Két orosz oligarcha lett „öngyilkos”. A családjukkal is végeztek.

- Hirdetés -

A rendőrség két orosz oligarcha halála ügyében nyomoz, akiket feleségük és gyermekeik mellett egy napon holtan találtak moszkvai és spanyolországi luxusotthonaikban.

Vlagyiszlav Avajevet, a Gazprombank volt alelnökét lőtt sebbel találták hétfőn moszkvai lakásában.

A nyomozók elsődleges elmélete az volt, hogy Avajev végzett a feleségével, lányával majd magával is.

Az 51 éves Avajevet, feleségét, Jelenát (47) és 13 éves lányukat, Mariát lőtt sebekkel találták meg az orosz fővárosban.

- Hirdetés -

Avajev idősebb lánya, Anasztázia talált rá tragikus sorsú családra, miután nem tudott kapcsolatba lépni velük.

A 14. emeleti lakás ajtaja állítólag belülről zárva volt, az illetékesek gyilkosságra-öngyilkosságra gyanakszanak. Úgy vélik, Avajev feleségével és lányával előbb végeztek mint a férfival. Egy fegyvert is találtak az apa kezében.

A spanyol sajtó szerint másnap egy másik oligarchát, Szergej Protosenját találták meg felakasztva Spanyolországban. Feleségét és lányát halálra késelték.

- Hirdetés -

Protosenya a Novatek korábbi alelnöke és főkönyvelője volt, a Gazprombankkal szoros kapcsolatban álló jelentős gázipari vállalat, amely több mint 333 millió font vagyonnal büszkélkedhet.

Mindenképpen gyanús, hogy két orosz személy, akik szoros kapcsolatban álltak egymással végeztek a családjukkal és magukkal.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!