Ha az oroszok egyetlen mariupoli védőt is megölnek NEM LESZ BÉKE – mondta Zelenszkij

- Hirdetés -

Az ukrán elnök nagyon keményen beszélt a szombaton megtartott nemzetközi sajtótájékoztatóján. Zelenszkij több ponton is végletekben beszélt. Ha az oroszok bizonyos határokat átlépnek, akkor mostanában nem lesz béke…

kep 2022 04 23 221915462 Ha az oroszok egyetlen mariupoli védőt is megölnek NEM LESZ BÉKE - mondta Zelenszkij

Volodimir Zelenkszij Kijevben tartott sajtótájékoztatóján ultimátumot adott Putyinnak. Kijelentette, hogy:

Amennyiben az oroszok egyetlen egy mariupoli védőt is megöl, vagy folytatja a függetlenségi népszavazást a megszállt déli Herszon és Zaporizzsja vidékeken, akkor Ukrajna felfüggeszti a béketárgyalásokat Moszkvával.

kep 2022 04 23 221952987 Ha az oroszok egyetlen mariupoli védőt is megölnek NEM LESZ BÉKE - mondta Zelenszkij

„Ha az embereinket megölik Mariupolban, ha álnépszavazást hirdetnek az új álköztársaságokban, Ukrajna nem vesz részt semmilyen tárgyalási folyamatban”

Zelenszkij szerint a népszavazás nem hoz hasznot diplomáciai rendezése szempontjából, hanem pont, hogy akadályozza a háború végét.

kep 2022 04 23 222348479 Ha az oroszok egyetlen mariupoli védőt is megölnek NEM LESZ BÉKE - mondta Zelenszkij

„Ez határozottan rossz lépés Oroszország részéről. Ez azt bizonyítja, hogy azelőtt minden, a diplomáciai csoportok találkozói, az egész csak fikció és politikai színház volt, nem mellesleg nagyon rossz színészekkel”

kep 2022 04 23 222520770 Ha az oroszok egyetlen mariupoli védőt is megölnek NEM LESZ BÉKE - mondta Zelenszkij

“Nincs jogom félni, mert a népünk megmutatta, hogy nem fél semmitől. Az igaz, hogy féltik a gyerekeiket, de az emberek a puszta kezükkel tartóztatták fel a tankokat.”

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

- Hirdetés -

The Guardian, Blikk

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!