Hova kerül az emberi lélek? – A NASA megtalálta a mennyországot

- Hirdetés -

A NASA megrázó állítások szerint már tudja, hol a mennyország. Sőt, még hihetetlenebb, hogy nincs is olyan messze, mint gondolnánk. Évtizedek óta tartják titokban az információt, mert a felismerés valószínűleg átformálna a világot. Több űrfelvétel is azt bizonyítja, hogy létezik a mennyország, amelyet a Bibliában az öröklét országaként említenek. Ott minden ember boldog, a lét pedig örökké tart.

Az, hogy a Nap mögött lehet valami, már régebben is sejtette az amerikai űrügynökség. A csillag mögötti sávban van egy olyan holttér, amelyben könnyen elrejtőzhet egy nagyobb égitest is. Ha ennek az égitestnek szimmetrikus és tükörképe a pályája a Földével, akkor úgy keringhet a Naprendszerben, hogy arról soha nem veszünk tudomást.

Philolaus egy görög filozófus, aki ókori feljegyzéseiben már többször is említést tett egy bolygóról, amely a Föld hasonmása, ami egy láthatatlan központi objektum körül kering, ugyanúgy, mint a Nap és az Univerzum összes többi égitestje. Ezt pedig sokan nevezik Anti-Földnek is.

- Hirdetés -

Állítások szerint az ellentétes Föld nem más, mint maga a mennyország, ahova lelkünk távozik halálunk után. Hosszú ideig csupán néhány csillagászati számítás utalt a létezésére, később azonban már a számítógépes modellek szerint is elképzelhető volt, hogy egy bolygó van a Nap állandó takarásában.

A Yohkoh obszervatórium felvételén, amely az első új generációs napfelvételek egyike, már kirajzolódik egy szokatlan kontúr a Nap mögött. Az első jel volt ez arra, hogy valami biztosan van a túloldalon. A mitológiákban szereplő túlvilág is innen ered, hiszen úgy tartották, hogy az istenek a Napon túli világból érkeztek.

Napjainkig már számtalan azonosítatlan jelenséget figyeltek meg, például azonosítatlan repülő tárgyakat, megmagyarázhatatlan fényjelenségeket, melyek sem meteorok, sem pedig üstökösök nem voltak. Ezek lehetnek a Nap takarásában lévő bolygó nyomai és annak mellékhatásai.

- Hirdetés -

A NASA háza tájáról több alkalommal is kiszivárgott már belső információ. Rejtélyes módon tűnt el egy űrszonda is, amikor az a Nap mögé került. Az eset még néhány évvel ezelőtt történt. A hiba az amerikai napkutató űrszondapáros, a STEREO (Solar TErrestrial RElations Observatory) B jelű tagjánál következett be. A két űreszköz feladata a Nap aktivitásának figyelemmel kísérése volt 2006-ban.

A tesztelési műveletek a STEREO-B-vel szeptember 27-én kezdődtek, de a szonda október elsején váratlanul eltűnt.

A hadműveletet azonnal le is állították, az ügyet pedig eltusolták, nehogy nyilvánosságra kerüljön, hogy van valami a Nap mögött, ami nagyon hasonlít Földünkre. Feltételezések szerint a Pentagon hiányzó költségvetése, valószínűleg a Nap mögé indult expedíciók finanszírozására lett fordítva, ugyanis ezekről az összegekről nem tudtak elszámolni. Évtizedek alatt a NASA rengeteg adatot gyűjtött a „túloldalról”, valamint arról, hogy mi található azon a rejtélyes bolygón.

- Hirdetés -

Egy bennfentes elmondása szerint a felfedezés olyan nagy horderejű volt, hogy azóta nem mertek közelebb merészkedni a bolygóhoz, valamint, amit megtudtak, az alapjaiban változtatná meg az emberiség mai gondolkodását. Azonban azt, hogy pontosan mi lehet ez, nem árulták el. Azt állítják, idővel majd az emberiség is rá fog jönni, amikor spirituálisan készen áll majd rá.

Mások véleménye szerint azonban teljesen másról van szó. Számukra bizonyítottá vált, hogy lehetséges az időutazás és átjárhatunk az egyes idősíkok között. Egyes vélemények szerint viszont egy alternatív Földet fedeztek fel, ahol csupán csak néhány apró eltéréssel, de ugyanolyan ütemben folyik az élet, mint Földünkön.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!