„Inkább mentsen meg egy kutyát a Valentin-napra költött virág árából” – Állatmentő akció

- Hirdetés -

„A Valentin-napra költött virág árából inkább mentsen meg egy kutyát” – egy állatmentő szervezet ezt a célt tűzte ki. A Demény, a kötsög kezdeményezésére az Eszkuláp Egyesület által lebonyolított akció lényege az, hogy kutyákat mentsenek a gyepmesteri telepről, abból a pénzből, amit támogatóik a Valentin-napi virágra vagy ajándékra költenének. Véleményük szerint így mindenki jól jár, ugyanis egy kutyát megajándékoznak, illetve a felajánló is, aki hozzájárul egy élet megmentéséhez.

„Küldetés
Demény, a kötsög, és az arcunkba vágta, hogy a Valentin-napi pénzkidobós nyáladzás helyett kérhetnénk kutyaéletet vagy töpit is az önzetlenség jegyében erre a napra, és akkor tök jó, mert tettünk valami jót, meg kaptunk is. Aki utal az Eszkuláp Egyesületnek Valentin megjegyzéssel február 14-ig, az egy kutyaélet megmentéséhez járul hozzá.”

Az egyesület januárban kezdte a gyűjtést és Valentin-napon, azaz február 14-én fejeződik majd be.

- Hirdetés -

Az akcióra egy külön projektoldalt hoztak létre, Valentin projekt néven. Az oldalon minden beérkező összeget nyilvántartanak. A kutyákat nemcsak megmentik és orvosilag ellátják, hanem gondoskodnak is róluk, amik nem találnak nekik végleges gazdát.

A támogatók személyesen is megismerhetik a kutyákat, ugyanis az oltások beadása és az ivartalanítás után, sétáltatási alkalmakat hirdetnek majd az érdeklődőknek.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!