L.L.Juniort kórházba szállították-A zenész összeomlott

- Hirdetés -
halalos gazolas zuglo L.L.Juniort kórházba szállították-A zenész összeomlott

Mindenkit megrázott a tegnapi tragédia híre, hogy L.L. Junior kisfiát, Dávidot elütötték. A kisfiú sajnos nem élte túl a balesetet. A mentők sokáig küzdöttek életéért, de már nem tudtak segíteni rajta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Felszállt a mennybe a kisangyalom…Nem tudok megszólalni . Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz . Két héttel a 4. Szulinapja előtt . Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok ra. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is , barátom, Dr Mester Csaba látja el és természetesen megtesszük a jogi lépéseket . Köszönöm mindenkinek az együttérzésèt. De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat…Nincsenek szavak !!!

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

A rapper már a tegnap esti órákban megerősítette a hírt. „Felszállt a mennybe a kis angyalom” – mondta. Megköszönte a részvétnyilvánításokat, valamint arra kérte a sajtó munkatársait, hogy hívásaikkal ne zaklassák őt és családját.

Dávidka szeptemberben lett volna négy éves. Az nyomozás még nem tisztázta a baleset körülményeit, de eddig úgy tűnik, az autó sofőrje nem hibázott, Dávid szaladt ki elé az úttestre.

- Hirdetés -

A legújabb információk szerint L.L. Juniort ma kórházba szállították. Egy barátja elmondása szerint a rapper idegösszeomlást kapott, de felmerült az infarktus gyanúja is. Mielőtt Junior rosszul lett, az ég felé kiáltozott és remegett. Hogy pontosan mi történt vele, azt még nem lehet tudni.

Nemcsak a rajongók, hanem zenésztársai is részvétüket nyilvánították, valamint támogatásukról biztosították az énekest.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!