Magyarország kormánya meghosszabbítja a válsághelyzetet-Továbbra is fennáll a tömeges bevándorlás veszélye

- Hirdetés -

A kormány országunk biztonsága és határvédelme érdekében meghosszabbította a hazánk teljes területére vonatkozó, tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. A kormányrendeletet már közzé is tették a Magyar Közlönyben. Az eredeti határidő már letelt volna, de így újabb fél évig tartják figyelemmel határaikat, hogy megelőzzék a bevándorlást. A rendelet 2020. március 7-én veszti majd újra hatályát.

Ebben az évben már próbálkoztak átlépni az országhatárt, vagyis szükség van a folyamatosan védelemre, az illegális határátlépéseket meg kell akadályoznunk. Újabb tömeges bevándorlási hullám várható. Görögországban körülbelül harmincezren vannak, Szerbiában kritikus helyzetek alakulnak ki a migránsok miatt, és Bosznia-Hercegovinában is több ezer bevándorló van jelenleg is. A balkáni útvonal aktivitása hatalmas, rengetegen akarnak illegálisan eljutni Európa valamelyik országába.

A magyar kerítés és határvédelem nélkül Magyarország ismét a bevándorlás egyik főútvonala lenne, ahogy a 2015-ös migránsválság idején, a válsághelyzet meghosszabbítására tehát szükség van.  Az intézkedés  ugyanis a törvényben előírt speciális jogosítványokat ad az állami, rendvédelmi szervek kezébe, így garantálható, hogy továbbra is a lehető leghatékonyabban tudjanak fellépni az illegális bevándorlókkal szemben az országhatár mentén és az ország területén is. A rendőrség az ország területén is  folyamatosan rendszeresen azonosít illegális migránsokat, akiket visszaszállít a határkerítéshez.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!