Megdöbbentő pillanatok az X-Faktorban – Tombolt és földhöz vágta a mikrofont az egyik versenyző

- Hirdetés -
a fokusz kamerajan keresztul uzent loca pantera gaspar lacinak 2019 x faktor image 2989f3039230c565a5130305460a 16 9 Megdöbbentő pillanatok az X-Faktorban - Tombolt és földhöz vágta a mikrofont az egyik versenyző

Nem a szombati volt a legelső alkalom az X-Faktor történetében, amikor egy versenyző szó szerint kikelt magából. Tavaly is történt egy hasonló eset, amikor egy sértődött versenyző Radics Gigihez dobta mikrofonját. Ezúttal Dallos Bogi volt a célpont, ugyanis az énekesnő szólalt meg először, miután Laci leállította a produkciót.

Ez alkalommal, ugyanúgy mint tavaly, Gáspár Laci volt az, aki igyekezett lecsitítani a Pantera nevű lányt, de nem járt sikerrel.

loca pantera Megdöbbentő pillanatok az X-Faktorban - Tombolt és földhöz vágta a mikrofont az egyik versenyző

Laci próbálta nyugtatni a feldühödött lányt, de végül ki kellett zavarnia őt a stúdióból. A közönség megelégelte Pantera botrányos viselkedését és Laci szavait kezdte skandálni. Hangosan kiáltották a lánynak, hogy „Menj ki, menj ki!!!”

- Hirdetés -
image 6 Megdöbbentő pillanatok az X-Faktorban - Tombolt és földhöz vágta a mikrofont az egyik versenyző

Búcsúzóul Gáspár Laci annyit még finoman odaszúrt neki, hogy miért dobálja a mikrofont, még levonják a gázsijából, ami sose lesz.

Mutatjuk, mi történt pontosan az X-Faktor válogatóján:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!