Meghalt II. Erzsébet királynő

- Hirdetés -

II. Erzsébet királynő meghalt – jelentette be a BBC.

Meghalt II. Erzsébet királynő – II. Erzsébet királynő, az Egyesült Királyság leghosszabb ideig hivatalban lévő uralkodója 96 éves korában halt meg Balmoralban, miután 70 évig uralkodott. – Halálhírét a Buckingham-palota csütörtökön jelentette be. 96 éves volt.

II. Erzsébet

„A királynő meghalt, békésen halt meg Balmoralban ma délután” – áll a királyi család közleményében – A király és a királynő hitvese ma este Balmoralban marad, és holnap visszatér Londonba.

A királyi család már korábban, csütörtökön bejelentette, hogy az orvosok „aggódtak” a királynő egészsége miatt és orvosi felügyelet alá helyezték a skóciai Balmorali kastélyban. Gyermekei és unokái utaztak vele.

HALÁLÁNAK PILLANATÁTÓL ELSŐSZÜLÖTT FIA, A 73 ESZTENDŐS EDDIGI TRÓNÖRÖKÖS, KÁROLY A BRIT URALKODÓ.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!