Mit tartogat még az Ördög Ügyvédje? – Ezúttal Rogán Antalról posztolt az elhíresült ismeretlen

- Hirdetés -
ra2 Mit tartogat még az Ördög Ügyvédje? - Ezúttal Rogán Antalról posztolt az elhíresült ismeretlen

A Borkai Zsoltról kiszivárogtatott videó után a továbbra is ismeretlen személy ezúttal Rogán Antalról tett közzé egy képet az interneten.

A győri polgármesterről, Borkai Zsoltról a közelmúltban látott napvilágot néhány videófelvétel, amelyeken a politikus egy horvátországi jachton szórakozik fiatal lányok társaságában. A családapáról készült videót azóta már törölték, de az elhíresült ismeretlen újra feltöltötte egy másik oldalra.

Borkai sokáig nem nyilatkozott az ügyben, később pedig azt mondta, hogy továbbra is indul a holnapi önkormányzati választásokon.

- Hirdetés -

Ez alkalommal azonban nem róla, hanem Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszterről került fel egy rajz a világhálóra. A kép kommentje csupán annyi, hogy „Felkészül”.

A közzétett rajzon a politikus három dolgot tart a kezében:

Egy iratot „a belváros értékesítése” felirattal, egy másikat a letelepedési kötvényekről, valamint egy „Szentgyörgyvölgyi” feliratú tollat.

- Hirdetés -

A letelepedési kötvényekkel hazánkba érkező külföldiek Rogán Antal munkásságának köszönhetik lehetőségeiket, a belváros értékesítése kapcsán a már korábbi politikai kritikákban is ismert ügyekre célozhat. Eszerint áron alul adtak el önkormányzati tulajdonú ingatlanokat Fidesz-közeli személyeknek. Míg az utóbb említett tárgy valószínűleg Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármesterre utal.

79oFHPxxC4U31Roxss Mit tartogat még az Ördög Ügyvédje? - Ezúttal Rogán Antalról posztolt az elhíresült ismeretlen

Az Ördög Ügyvédje, aki több nappal ezelőtt tett közzé Borkai Zsoltról, Győr polgármesteréről kompromittáló videófelvételt, még mindig teljesen ismeretlen, egyáltalán nem lehet tudni, hogy ki is ő valójában.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!